‘Vild med dans’-deltager sætter alt TV på pause: Det skal hun nu

Af: Mie M.B

|

16/01/2024

Nyheder
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Efter at have deltaget i en masse TV shows er det nu tid til at vende tilbage til scenen

Lige nu læser andre også

I løbet af det seneste halvandet år har komikeren Natasha Brock indtaget tv-skærmen med populære programmer som 'Vild med dans' og 'Den store bagedyst - med stjernedrys'. Nu, hvor hun snart vil være at se i den kommende sæson af 'Stormester', afslører Brock, at det er tid til en lille pause fra tv-eksponering for at genoplive sin lidenskab for stand-up. Det skriver Ekstra Bladet.

Under Reality Awards fortalte den 34-årige komiker, at hun ser frem til at fokusere på stand-up igen efter afslutningen af 'Stormester'.

"Det bliver der tid til nu (stand up, red.). Lad mig sige det sådan. Jeg håber ikke, at folk er blevet trætte af at se på mig, men i så fald kan jeg berolige med, at jeg efter 'Stormester' ikke lige har noget i kortene. Ikke tv-agtigt i hvert fald," udtaler hun.

Natasha Brock indrømmer, at vejen til at deltage i 'Stormester' har været udfordrende og næsten desperat. Hun har kæmpet for at komme med siden sæson to i 2018.

"Det har 100 procent været desperat. Det står jeg ved. Det har været alt for meget, og der er også kolleger, der har sagt, at jeg skulle stoppe. Men jeg blev ved," siger hun med et smil.

Efter at have erobret tv-scenen ser Natasha Brock frem til en velfortjent pause. 

Anbefalet til dig