‘Vild med dans’-deltager sætter alt TV på pause: Det skal hun nu

Af: Mie M.B

|

16/01/2024

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Efter at have deltaget i en masse TV shows er det nu tid til at vende tilbage til scenen

Mest læste i dag

I løbet af det seneste halvandet år har komikeren Natasha Brock indtaget tv-skærmen med populære programmer som 'Vild med dans' og 'Den store bagedyst - med stjernedrys'. Nu, hvor hun snart vil være at se i den kommende sæson af 'Stormester', afslører Brock, at det er tid til en lille pause fra tv-eksponering for at genoplive sin lidenskab for stand-up. Det skriver Ekstra Bladet.

Under Reality Awards fortalte den 34-årige komiker, at hun ser frem til at fokusere på stand-up igen efter afslutningen af 'Stormester'.

"Det bliver der tid til nu (stand up, red.). Lad mig sige det sådan. Jeg håber ikke, at folk er blevet trætte af at se på mig, men i så fald kan jeg berolige med, at jeg efter 'Stormester' ikke lige har noget i kortene. Ikke tv-agtigt i hvert fald," udtaler hun.

Natasha Brock indrømmer, at vejen til at deltage i 'Stormester' har været udfordrende og næsten desperat. Hun har kæmpet for at komme med siden sæson to i 2018.

"Det har 100 procent været desperat. Det står jeg ved. Det har været alt for meget, og der er også kolleger, der har sagt, at jeg skulle stoppe. Men jeg blev ved," siger hun med et smil.

Efter at have erobret tv-scenen ser Natasha Brock frem til en velfortjent pause. 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig