Vild med Dans-dommer er ikke i tvivl: Han er den bedste nogensinde

Anne Laxholm, Nikolaj Hübbe, Britt Bendixen, Jens Werner og Marianne Eihil er dommerne i årets sæson af Vild med Dans. Foto: Henrik Ohsten/ TV 2

Selvom at programmet er i gang med sin 17. sæson og der efterhånden har været mange dygtige par at bedømme på dansegulvet - så er Jens Werner ikke i tvivl om, hvem han synes, der har været programmets bedste danser.

Hvis man spørger Jens Werner, så handler Vild med Dans, om langt mere end evnen til at danse. 

Dommeren er med i denne uges udgave af B.T.s podcast mediemagasinet Q&Co, hvor Henrik Qvortrup er vært og har inviteret den mangeårige danse-dommer ind til en snak om programmet. 

Det skriver B.T. Hvor du også kan høre podcasten. 

Læs også

Et af årets Vild med Dans-par spås at være i overhængende fare fredag

Jens Werner mener at Vild med Dans fortsat er en succes, på grund af blandt andet måden som nydanserne bliver udvalgt på. Han fortæller at man ikke caster ud fra hvem af de kendte som danser godt eller dårligt - faktisk bliver deres danseevner overhovedet ikke testet inden. De bliver derimod udvalgt på baggrund af, hvem som man mener seerne kan identificere sig med. Derfor bliver der valgt nydansere som spænder bredt.

Derfor bliver ingen valgt på baggrund af eksempelvis dårlige danseevner, da ingen skal skabe ufrivillig underholdning for åben skærm, på baggrund af mindre gode danseevner. 

"Jeg ved godt, det ikke er særlig pænt af mig at sige"

“Jeg ved godt, det ikke er særlig pænt af mig at sige, men jeg bliver mindst lige så underholdt af dem, der ikke kan danse, som jeg bliver professionelt tilfredsstillet af dem, der kan.” Fortæller dommeren i podcasten.

Ifølge Jens Werner er det ikke kun ens evner til at danse, som har betydning for om man er dygtig i konkurrencen. Han mener at en fantastisk indstilling til det at lære og en fantastisk indstilling til at udføre, så godt man kan - det er altafgørende. På baggrund af det, ved han godt hvem han synes, der har været den bedste danser i konkurrencen nogensinde. 

Læs også

Grufulde historier: Mary tydeligt påvirket

Jens Werner vil nemlig gå så langt, at kalde den tidligere letvægtsroer og tre gange OL-guldvinder i guldfireren, Eskild Ebbesen,  for den bedste, der nogensinde har deltaget i Vild med Dans. 

Netop på baggrund af Eskild Ebbesens evne til at lytte og forbedre sig, mener han, at han er den bedste.

“Ham husker jeg som værende den bedste.” Siger han i podkasten. 

Eskild Ebbesen deltog i den anden sæson af Vild med Dans tilbage i 2005, hvor han blev nummer to. Her dansede han med Marianne Eihilt, som i år sidder ved dommerbordet.  

Du kan se Vild med Dans fredag kl. 20.00 på TV 2.

 

 

Læs også