'Vild med dans'-dommer jubler: Hun sagde ja

Af: Thea Andersen

|

28/12/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sonny Fredie Pedersen har været på knæ.

Mest læste i dag

2022 blev på mange måder et stort år for Sonny Fredie Pedersen, som både fik sin debut som dommer i årets ”Vild med dans” og et 'ja' til et af livets helt store spørgsmål.

I et opslag på Instagram afslører 'Vild med dans'-dommeren nemlig, at han skal giftes med kæresten Nika Kljun, som han mødte i de tidlige 20’ere. Det skriver SE og HØR.

"I over et årti har du været konstant, dybe og sande kærlighed i mit liv," skriver han i Instagram-opslaget.

Han fortsætter med at fortælle, at hun får ham til at føle sig som den heldigste mand.

"Du har gjort mig til den mand, jeg er i dag, og vi har formet hinanden. Jeg føler mig som den heldigste mand, når jeg kigger dig i øjnene og føler varmen ved at have dig ved min side," skriver han og tilføjer:

"Jeg kan ikke forstå, at vi har et helt liv foran os, hvor vi kan skabe, hvad der allerede føles som en hel novelle af kærlighed, oplevelser, historier og livsøjeblikke."

"Vi ses på kirkegulvet, min skat. Elsker dig Nika forevigt," slutter han opslaget.

Se opslaget med de søde billede nedenfor.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig