Vild med dans i modvind: Seere er rasende

03/9/20 08:20

Sarah Steenfeldt

Vild med dans har premiere på TV 2 den 2. oktober. Foto: Magnus Eckstrøm/TV 2
Flere inkarnerede ‘Vild med dans’-fans, raser i øjeblikket på de sociale medier.

Det populære program har været sendt siden 2005, hvor tusindvis af danskere trofast sidder klistret til skærmen, hver fredag aften klokken 20.00. Her en danner en kendt dansker par med en professionel danser, som så dyster mod de andre par, i mange forskellige danse-genre. Det hele ender slutter i et storslået finaleshow, hvor mange fans hver år, er inde og se det store liveshow. 

Hvert år gisnes der om, hvem der mon skal være med - og mange har et håb om én bestemt kendt dansker, som de godt kunne tænke sig at se på dansegulvet - de fleste har også hurtigt en danse-favorit som de hepper på. Men i år er det ikke lutter glæde, efter at årets dansere løbende er blevet afsløret. 

Stor utilfredshed

Mange trofaste ‘Vild med dans-fans’, er simpelthen ikke tilfredse med valget af årets dansere. Gennemgående mener seerne ikke at deltagerne i år er kendte nok. Kommentarsporet på årets afsløringer gløder og flere kommentarer er fyldt med sarkasme - flere seere skriver at de glæder sig til de selv kan deltage næste år, eller gætter på at en af deltagerne sikkert er en kassedame fra Rema. 

“Hvad blev der er de KENDTE kendte”, skriver en i kommentaren. Til det svarer en anden “Jeg tror at TV 2 er ved at være løbet tør for kendisser”. 

“Hvem fanden er det”, lyder endnu en af kommentarerne til et af opslagene, hvor en danser bliver afsløret. 

Det er dog ikke alle som er utilfredse med årets deltagere, selvom de ikke ved hvem det er. 

"Jeg ved ikke hvem det er, men jeg glæder mig til at se programmet', skriver en til et af opslagene på Facebook.

Årets ‘Vild med dans’ sæson bliver den syttende i rækken og har premiere fredag den 2. oktober på TV 2.