'Vild med dans'-Jenna: "Jeg har vundet, fordi jeg fik Albert"

20/12/20 07:10

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Albert Rosin Harson og Jenna Bagge vandt ikke 'Vild med dans'. Til gengæld har de vundet noget, der er langt vigtigere end titlen og trofæet i danseprogrammet.

På trods af, at skuespiller Albert Rosin Harson og dansepartner Jenna Bagge ikke har været favoritter hos hverken dommere eller bookmaker i dette års 'Vild med dans', lykkedes det alligevel lørdag aften at bevise, hvorfor de var kommet så langt.

De var nemlig det eneste finalepar, der fik topkarakterer af alle dommere for deres freestyle. Det må siges at være kronen på værket efter 12 uger, hvor kun ganske få havde forventet at se dem stå blandt de tre par i finalen. 

Samlet set endte Albert Rosin Harson og Jenna Bagge på en andenplads, da de måtte se sig slået af Badehotellet-stjernen Merete Mærkedahl og dansepartneren Thomas Evers Poulsen, der havde en klar opbakning fra de seere, der valgte at stemme. 

"Jeg er bare så glad for, at vi fik lov til at danse den freestyle. Det, synes jeg faktisk, er en sejr i sig selv," fortæller Jenna Bagge ifølge B.T., og følger op: 

"Det var drømmen for mig at nå til finalen, og så var det helt okay at få en andenplads. Jeg følte allerede, at jeg havde vundet, fordi jeg fik Albert," siger den 31-årige danser. 

Danseparret er blevet spurgt igen og igen, om de er blevet kærester. Det har de gennem hele sæsonen afvist. Nu understreger de igen, at det ikke er tilfældet, men fortæller, at de har fået et venskab for livet. 

"Jeg synes, det er ærgerligt, at vi ikke skal danse sammen mere, fordi det er det, der har bundet os sammen," fortæller Albert Rosin Harson ifølge B.T., hvilket han følger op med: 

"Men selv om der ikke længere er nogen kontrakt, der siger, at vi skal mødes der og der og skal dét og dét, så er jeg 100 procent sikker på, at vi kommer til at se hinanden meget mere i fremtiden," siger den 18-årige skuespiller.

'Vild med dans' er tilbage på skærmen igen for 18. gang i efteråret 2021.