Vild med Dans-legende vender tilbage

01/09/2021

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Danselegenden har endnu ikke fået nok af "Vild med dans" og vender i stedet tilbage i et udvidet panel, som igen vil værende bestående af fem dommere.

Mest læste i dag

TV 2 bekræfter i en pressemeddelelse, at den 79-årige dansedronning Britt Bendixen napper endnu en sæsons "Vild med dans".

Det vil sige, at sidste års dommerkvintet består af samme holdopstilling og vil komme med kærlige kommentarer, konstruktiv kritik, men selvfølgelig også karakterer til dette års par.

Dommerpanelet vil således bestå af Jens Werner, Anne Laxholm, Nikolaj Hübbe, Marianne Eihilt og Britt Bendixen.

Gennemgik dobbelt bypass

Det er ikke mere end to år siden, at hun måtte gennemgå en omfattende operation i form af en dobbelt bypass i hjertet, hvilket egentlig skulle have betydet, at hun ville stoppe som dommer efter 15. sæson af danseprogrammet. 

Den ene sæson, hun har været væk, har dog været for meget for dansedronningen, som atter vil være at finde bag dommerbordet. 

Man fik i stedet den dobbelte Vild med dans-vinder i form af Marianne Eihilt hevet ind som dommer i stedet for Britt Bendixen. 

Men efter at være kommet til hægterne igen og have gjort sit comeback, valgte man at udvide dommerkvartetten til en kvintet. 

"Det skal nok blive en fest endnu en gang. Det er jo egentlig utroligt, at man kan forny sig og sige tingene på en anden måde efter så mange år. Men det er jo også nye mennesker hvert år," sagde Britt Bendixen sidste år til Ritzau.

Den nye sæson af "Vild med dans", som bliver programmets 18., har premiere på TV 2 fredag den 10. september.

Anbefalet til dig