Vild med dans melder ud: Dette års finale bliver historisk

08/12/20 10:36

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
I år er intet som det plejer - heller ikke finalen i Vild med dans.

Nu melder TV 2 ud, at dette års semifinale og finale i Vild med dans, kommer til at være med ændringer der aldrig er set før. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse. 

Det er nemlig på baggrund af de nye skærpede corona-restriktioner, blevet besluttet, at dette års sæsons sidste to programmer, afholdes helt uden publikum. Det er aldrig set før, i programmets historie. 

“På baggrund af gårsdagens pressemøde har TV 2 besluttet, at ‘Vild med dans’ afvikles uden publikum til semifinalen på lørdag og til finalen lørdag 19. december. Vi passer på hinanden og tager sundhedssituationen alvorligt, og derfor holder vi nu produktionen lukket for publikum, ligesom det også gælder for teatre og biografer i hovedstadsområdet,” oplyser TV 2's underholdningsredaktør Thomas Strøbech i en pressemeddelelse.

Corona har tidligere påvirket dette års konkurrence

“Selv om det er ærgerligt at skulle undvære publikums opbakning i studiet, så er vi utrolig glade for, at vi fortsat kan sende ‘Vild med dans’ og stadig har mulighed for at samle omkring en million danskere foran skærmen om noget sjovt og hyggeligt her i denne mærkelige tid. Det er en uvant situation for os alle, men vi ser frem mod en virkelig spændende semifinale og vil gøre vores allerbedste for at sende en masse god energi, dans og musik til alle, der ser med,” tilføjer han.

Det er ikke første gang, at corona forårsager ændringer i Vild med dans. Blandt andet måtte premieren udskydes en måned, og flere dansepar har været i corona-karantæne, hvilket også har påvirket det således, at konkurrence-elementet måtte udskydes.

Ud over at semifinalen og finalen bliver uden publikum, kommer pressen også til at dække de to sidste shows hjemmefra, oplyser TV 2.