Vild med dans-par efter kæresterygter: "Vi har helt klart en god kemi"

22/10/20 17:14

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Skuespiller Albert Rosin Harson og danser Jenna Bagge danser ikke blot tæt. Også privat har de fået tæt forhold.

Den professionelle danser Jenna Bagge lægger ikke skjul på, at hun er vild med at danse med den 18-årige skuespiller Albert Rosin Harson i "Vild med dans".

Over for BILLED-BLADET fortæller danseparret, at det ikke blot er på dansegulvet, at de er tættet. Også privat har de hurtigt udviklet et meget tæt forhold.

Til trods for den gode kemi og den fysiske kontakt, fastslår de dog, at de ikke er kærester.

Da BILLED-BLADET spurgte Albert Rosin Harson, hvorvidt der var hold i kæresterygterne efter fredagens show, havde han følgende at sige:

"Nej, det er vi ikke. Det er fordi, vi danser så tæt, og så bliver man bare tætte. Men vi har helt klart en god kemi." 

"Jeg synes ikke, jeg mærker aldersforskellen, så det tror jeg ikke, har noget med det at gøre,” tilføjede den unge skuespiller herefter.

13 års aldersforskel

Aldersforskellen på de to dansere er ikke helt lille. Jenna Bagge er 31 år, mens hendes dansepartner er 18 år. Der er altså 13 år til forskel på de to dansepartnere.

På trods af dette, så har de det dog rigtig godt i hinandens selskab.

Over for BILLED-BLADET forklarer Jenna Bagge, at det ikke føles underligt for dem at stå så tæt. Det forklarer hun med, at de begge to er nogle meget kærlige mennesker, der også krammer meget.

Hertil fortæller hun også, at hun har været ramt af en knæskade, hvilket har betydet, at Albert har måtte være den, der var ovenpå.

"Det har gjort, at jeg føler, han passer på mig, så det har givet noget godt til vores venskab," udtalte hun i denne forbindelse til BILLED-BLADET.