‘Vild med dans’-par jubler: Får svar til februar

Nyheder
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Der er god grund til at glæde sig til 2024.

Lige nu læser andre også

Den unge skuespiller Albert Rosin Harson kan fejre en tidlig julegave, der helt sikkert vil bringe ekstra glæde til højtiden.

"Tinka"-stjernen er blevet nomineret til en eftertragtet Robert-pris for bedste mandlige hovedrolle både i en spillefilm og en tv-serie.

Den 22-årige skuespiller, kendt for sin medvirken i filmen "Jomfruer fra rummet" og tv-serien "Stadig ikke død", delte den glædelige nyhed med sine fans på sociale medier. I et hjerteligt opslag takkede han alle, der har været involveret i de to produktioner, og udtrykte sin dybe taknemmelighed.

"Det har været to skønne produktioner, og der skal lyde en kæmpe tak til alle der har været med!" skrev Albert Rosin Harson i sit opslag.

Den talentfulde skuespiller, der danner par med "Vild med dans"-danseren Jenna Bagge, har ikke kun succes på arbejdsfronten, men har også markeret en vigtig milepæl i sit personlige liv ved at købe en lejlighed sammen med sin partner. Og der lyder da også lykønskninger fra kæresten som den øverste kommentar i kommentarfeltet.

"Du er så sej" efterfulgt af tre lyserøde hjerter.

Spændingen er nu bygget op forud for Robert-prisuddelingen der finder sted til februar næste år, hvor Albert vil afvente resultatet i de to nominerede kategorier.

Du kan se Alberts begejstrerede opslag her:

Anbefalet til dig