‘Vild med dans’-par jubler: Får svar til februar

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Der er god grund til at glæde sig til 2024.

Mest læste i dag

Den unge skuespiller Albert Rosin Harson kan fejre en tidlig julegave, der helt sikkert vil bringe ekstra glæde til højtiden.

"Tinka"-stjernen er blevet nomineret til en eftertragtet Robert-pris for bedste mandlige hovedrolle både i en spillefilm og en tv-serie.

Den 22-årige skuespiller, kendt for sin medvirken i filmen "Jomfruer fra rummet" og tv-serien "Stadig ikke død", delte den glædelige nyhed med sine fans på sociale medier. I et hjerteligt opslag takkede han alle, der har været involveret i de to produktioner, og udtrykte sin dybe taknemmelighed.

"Det har været to skønne produktioner, og der skal lyde en kæmpe tak til alle der har været med!" skrev Albert Rosin Harson i sit opslag.

Den talentfulde skuespiller, der danner par med "Vild med dans"-danseren Jenna Bagge, har ikke kun succes på arbejdsfronten, men har også markeret en vigtig milepæl i sit personlige liv ved at købe en lejlighed sammen med sin partner. Og der lyder da også lykønskninger fra kæresten som den øverste kommentar i kommentarfeltet.

"Du er så sej" efterfulgt af tre lyserøde hjerter.

Spændingen er nu bygget op forud for Robert-prisuddelingen der finder sted til februar næste år, hvor Albert vil afvente resultatet i de to nominerede kategorier.

Du kan se Alberts begejstrerede opslag her:

Anbefalet til dig