'Vild med dans'-par jubler: Vi skal være forældre

Nyheder
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Parret løfter også sløret for, hvilket køn barnet er.

Mest læste i dag

TV 2-programmet 'Vild med dans' er kendt for at kunne samle familier om skærmen en fredag aften.

Noget, programmet også kan, er at skabe rammerne for, at deltagerne kommer tæt ind på kroppen af hinanden - både i den ene og anden forstand.

Derfor har vi gennem tiden også oplevet, at flere af dem, der har danset sammen i programmet, er sprunget ud som kærester efterfølgende.

Et godt eksempel på netop det er den 22-årige skuespiller, Albert Rosin Harson, og den 34-årige danser, Jenna Bagge, som dansede sammen i programmet tilbage i efteråret 2020.

I august 2021 kom det frem, at de var blevet kærester, og nu - tre år efter - har det set dagens lys, at de er gravide.

Det afslører parret i et fælles opslag på Instagram.

"Vi er så glade for at kunne fortælle, at der er en lille dreng på vej!," skriver de til billedet, hvor Albert stolt holder hånden på hendes voksende babybule.

Parret løfter i samme ombæring sløret for, at den lille kære kommer til verden sidst på året:

"Vi glæder os til at møde ham i slutningen af året!"

Opslaget blev lagt op i går aftes, og sidenhen er reaktionerne væltet ind. Blandt andet har Frederik Haun, der er gift med 'Vild med dans'-profilen, Morten Kjeldgaard, kommenteret:

"Jeg glæder mig SÅ meget til at pigerne får en legekammerat. Det bliver verdens bedste forældregruppe med @mettecsommer også."

Herunder kan du se det omtalte opslag.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig