'Vild med dans'-parret Jenna og Albert afslører: "Vi skal have en dreng, som skal hedde..."

Nyheder
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
'Vild med dans'-parret har nu løftet sløret for, hvad deres dreng skal hedde.

Lige nu læser andre også

Tilbage i 2020 dannede Jenna Bagge og Albert Rosin Harson par i ‘Vild med dans’.

Allerede da programmet var i gang, svirrede rygterne om, at der var kærlighed i luften mellem de to kendisser, og senere på året blev det bekræftet, at de også dannede par privat.

Allerede dengang blev der i flere medier skrevet om aldersforskellen på Jenna og Albert, da Jenna er 13 år ældre end Albert.

Kun et problem for andre

Aldersforskellen, som mange har spurgt ind til, ser parret på ingen måde som et problem, selvom de ofte får det påpeget for et problem for omverdenen.

I DR-programmet ‘De unge kærester’ fortæller Jenna og Albert om, hvordan de har oplevet andres reaktioner på aldersforskellen i deres forhold.

Til trods for modstanden, så går det fantastisk for parret. De er netop blevet gift, og de venter barn sammen.

Indtil nu har offentligheden kun vidst, at parret ventede en dreng, men nu er sløret blevet løftet for, hvad han skal hedde.

Sådan skriver HER & NU.

"Vi skal have en dreng, som skal hedde William," siger Albert i det omtale program.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig