'Vild med dans' præsenterer stor ændring

03/11/20 17:15

Mathias Busekist

Foto: Magnus Eckstrøm/TV 2
'Vild med dans' vil løbe over skærmen i december, men det bliver med en stor ændring på programmet.

De mange danskere, der sidder klar foran fjernsynet fredag aften for at se 'Vild med dans', blev skuffede ved nyheden om, at programmet blev skubbet et par månedet grundet coronavirus. 

Det betyder blandt andet, at danseprogrammets finale kommer til at ligge i december.

Det skriver Ekstra Bladet. 

Sendetiden bliver ændret

Programmets sendetider vil også blive ændret i december, hvor det i stedet vil blive sendt om lørdagen. Det skyldes en række andre programmer. 

"Vi sender 'Vild med dans' lørdag i stedet for fredag i december, da der er EM i kvindehåndbold. I december sender vi også julekalender, så 'Vild med dans' sendes lørdag aften kl. 20:30 i december, og det bliver med masser af god julestemning," siger Thomas Richardt Strøbech, underholdsningsredaktør på TV", til Ekstra Bladet. 

Det bliver samtidig bekræftet, at finalen vil blive afholdt 19. december på Østerbro, og ikke i Horsens. 

Ikke den eneste ændring 

Programmets sendetid har dog ikke været den eneste ændring i programmet. 

Der har nemlig været fem - og ikke fire - dommere i dommerpanelet i år, da både Marianne Eihlit og Britt Bendixen er at finde ved panelet. 

"Vi får flere stemmer at høre i konkurrencen som helhed, uden går ud over hverken temp eller humør. Dommerne bedømmer alle danse med karakterer, så ligesom i en ægte dansekonkurrence vil der nu være flere øjne til at bedømme dansen," siger Thomas Richardt Strøbech. 

Thomas siger slutteligt, at det tilfører konkurrencen et ekstra lag af uforudsigelighed, hvilket er noget, som de professionelle dansere har reageret positivt på.