Vild med Dans-prof sælger stor millionvilla efter seks år

08/01/2021

Christian Granhøj Skouboe

Sådan ser villaen ud. Foto: Home Hørsholm – Rungsted
Nu er det tid til at komme videre til et nyt hjem.

Mest læste i dag

Siden 2007 har den professionelle danser Michael Olesen været fast inventar, når danskerne fredag aften har taget plads foran tv’et for at se kendte danskere give sig i kast med alt fra wienervals til rumba i det populære TV2-program Vild med Dans.

Det er da også blevet til et vinder-trofæ undervejs - et trofæ, som i dag står og pynter i Olesens hjem i Hørsholm, som han netop har sat til salg efter seks år på adressen.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Huset, som han deler med sin kæreste, kosmetolog og tidligere model Joan Divine, købte Olesen tilbage i 2014 for 3,15 millioner kroner.

I dag er det 130 kvadratmeter store hus i forstaden nord for København kommet til salg for 4.995.000 kroner.

Med det beløb følger fem værelser og en kælder på 108 kvadratmeter, der ifølge salgsbeskrivelsen fra ejendomsmægleren Home Hørsholm-Rungsted rummer både en skønhedsklinik og et fotostudie.

Under gennemsnittet

I øjeblikket ligger Hørsholm Kommune på en femteplads over de højeste kvadratmeterpriser på udbudte huse i landet: I gennemsnit skal der således lige nu omkring 42.800 kroner til for at erhverve en kvadratmeter hus. Det viser de seneste udbudkvadratmeterpriser fra Boliga.dk.

Det betyder også, at hvis du vil have en familievilla på fx 150 kvadratmeter, så skal der på den anden side af 6,4 millioner kroner til for at kunne købe en i det dyre område.

Udbudsprisen på lidt under fem millioner kroner for Vild med Dans-veteranens hjem kan derimod omregnes til en kvadratmeterpris på lige over 38.400 kroner, hvilket svarer til, at Olesens hus er udbudt til salg 10 procent under gennemsnittet i kommunen.

Michael Olesen dansede sig til en sejr sammen med Sofie Lassen-Kahlke i 14. sæson af Vild med Dans i 2017.

I den seneste sæson var det den folkekære sangerinde Hilda Heick, som Olesen svingede rundt på dansegulvet.

Se Michael Olesens Hørsholm-villa her

 

Mest læste

Anbefalet til dig