Vild med dans-stjerne åbner op om kæmpe sorg

28/06/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
I mange år var det en stor sorg.

Mest læste i dag

I dag er 38-årige Silas Holst far til to børn - Maggie My og Bob Jones. Men i mange år var han sikker på, at det aldrig ville blive sådan. 

I radioprogrammet "Under Nålen" på Radio4, fortæller Silas Holst om dét at finde ud af, at man er homoseksuel som 12-årig og dermed tro, at man aldrig kan få børn.

Noget som han beskriver som en kæmpe sorg. Da Silas for mange år siden i midt 90'erne fandt ud af, at han var homoseksuel, var han nemlig sikker på at det var ensbetydende med, at han aldrig ville blive far.

Dengang talte man nemlig ikke meget om regnbuefamilier - så Silas anede ikke, at det var en mulighed.

"Det var en kæmpe sorg. Jeg tænkte, at jeg aldrig ville blive far. Jeg var bange for at blive gammel alene, og at der ikke var nogle børn, der ville besøge mig på plejehjemmet," lyder det fra den populære danser.

En fed skilsmisse

Men tiden skulle vise, at tingene slet ikke blev som Silas frygtede. I dag er han nemlig far til to, sammen med eksmanden Johannes Nymark og den fælles veninde Louise Mahnkopf. 

De tre bor alle sammen, hver især med deres nye partnere. 

Skilsmissen beskriver Silas som "fed" og fortæller at de alle har håndteret den ret godt - derfor synes de også det er dejligt, at de alle stadig kan bo sammen. 

Silas Holst er især kendt fra Vild med dans, hvor han flere gange er løbet med sejren. 

Til næste år kommer vi til at se ham i en helt ny rolle, det afslørede han tidligere i år på sin Instagram-profil. 

Han skal nemlig spille rollen som Lola i forestillingen Kinky Boots. Det er en rolle som Silas glæder sig meget til. 

"En forestilling jeg elsker og som har gået sin sejrsgang verden over siden 2013, pga. sin skønne historie og fantastiske musik (skrevet af Cindy Lauper). Nu kommer den endelig til DK - og jeg fatter stadig ikke helt, at det er mig der er den heldige, at få lov og fylde de sko ud," lød det i den forbindelse fra Silas Holst. 

 

Anbefalet til dig