Vild med dans-stjerne åbner op om svært brud: Det blev min redning

10/02/2022

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Da Vild med dans-sæsonen startede endte det med at blive hendes redning.

Mest læste i dag

Tilbage i 2020 dansede Jenna og Albert sammen i Vild med dans. 

I lang tid slog de to fast, at der ikke var mere end venskab mellem dem. Men siden har parret offentligtgjort at de i dag danner par som kærester.

Kort før Jenna mødte Albert i Vild med dans, fik hun knust sit hjerte. Det fortæller hun nu om i podcasten '112 for knuste hjerter'.

Her fortæller Jenna ærligt, at når hun indtog dansegulvet med et stort smil - så havde hun i virkeligheden et knust hjerte.

Kort før Vild med dans ramte en stor hjertesorg nemlig 33-årige Jenna Bagge. 

Hun havde på dating-appen Tinder mødt en mand. Det blev til et intenst bekendtskab, hvor hun pludselig indgik i en hverdag med 

Fra den ene dag til den anden stoppede forholdet. Manden ghostede hende og hun fik aldrig en forklaring. 

Det efterlod Vild med dans-stjernen med et knust hjerte. 

Derfor var hun også lidt ved siden af sig selv, da Vild med dans-sæsonen kort efter startede op. 

Jenna fortæller, at hun allerede tidligt følte at hun og Albert havde rigtig god kemi. Derfor begyndte de også hurtigt at bruge tid sammen uden for dansetræningen. 

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Albert var et plaster på såret

Derfor åbnede Jenna også hurtigt op for Albert, hvor hun fortalte om det svære brud og at hun derfor var inde i en svær tid.

"Jeg kan huske, at en af de første gange, vi snakkede om noget privat, der fortalte jeg ham, at jeg var et lidt dårligt sted. Så hvis jeg blev sur eller ked af det, så var det derfor. Jeg havde behov for at sige det til dem, der var tæt på mig, at jeg var lidt ved siden af mig selv," lyder det fra Jenna. 

Under Vild med dans udviklede Jenna og Alberts relation sig hurtigt til et venskab, som hjalp rigtig meget på det knuste hjerte. 

"Det venskab Albert og jeg fik var helt klart også et plaster på såret. Jeg tænkte meget på at lære ham at kende og lære ham at danse. Og fokusere på, at det kunne blive en rigtig fed sæson, fordi Albert og jeg havde det så godt sammen. Det begynder at tage over fra de negative tanker," fortæller Jenna.

Og siden udviklede venskabet sig - og i dag er de kærester. 

Jenna og Albert vandt ikke Vild med dans, men Jenna er ikke i tvivl om, at hun vandt fordi hun fik Albert.

"Det var drømmen for mig at nå til finalen, og så var det helt okay at få en andenplads. Jeg følte allerede, at jeg havde vundet, fordi jeg fik Albert," lød det under Vild med dans fra Jenna. 

Anbefalet til dig