Vild med dans-stjerne afslører: Derfor er der kun én farve julekugler på juletræet

17/12/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
I år er der kun én farve julekugler på træet hos Vild med dans-stjernen, og det er der en særlig årsag til.

Mest læste i dag

Der er i dag kun én uge til juleaften og i mange hjem stråler juletræerne allerede. 

Oftest er juletræet pyntet med strålende julekugler i forskellige farver - men ikke hjemme hos Michael Olesen og Joan Divine.

I år er der kun én farve på træet og det er der en helt særlig årsag til.

2021 er nemlig året hvor de efter 9 års fertilitetsbehandling er blevet forældre til sønen Felix. Derfor er der til Felix' første jul, udelukkende blå julekugler på træet. Det fortæller Joan Divine på sin Instagram-profil og i et interview med BILLED-BLADET

Sådan bliver den første jul som en familie på 3

"I år kommer der blå kugler på juletræet. Der skal overhovedet ikke være nogen tvivl om det er en lille prins vi har fået.Tænk Felix første jul. Ved jo godt han ikke aner hvad det er, men hyggen kan han heldigvis fornemme," lyder det fra Joan Divine på Instagram, der også fortæller at den lille familie holder sin første jul sammen hjemme. 

"Vi holder i år jul herhjemme, sammen med noget af min familie, så kan Felix og jeg nemlig oppe ind i seng, når han bliver træt.
Hvordan skal i holde jul?," lyder det i opslaget.

Felix bliver fem måneder den 22. december og er blevet til ved hjælp af fertilitetsbehandling i Rusland. 

Michael Olesen plejer at være med i Vild med dans, men efter Felix' ankomst i sommer, deltog han ikke i år. Dog var han med i et program, nemlig Vild med dans Knæk Cancer, hvor han i år dansede med en af de danskere, der har haft kræft helt tæt inde på livet.

 

 

 

Anbefalet til dig