'Vild med dans'-stjerne afslører: En stor drøm er gået i opfyldelse

08/02/2022

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Den professionelle danser, der især er kendt fra 'Vild med dans', har afsløret, at han og kærestens drøm er gået i opfyldelse.

Mest læste i dag

'Vild med dans'-stjernen Morten Kjeldgaard danner par med 30-årige Frederik Haun, der sidste år deltog i 'Den store bagedyst'.

Frederik Haun havde stor succes, da han deltog i det populære DR-program. Ganske vist blev det ikke til en sejr, men formåede at nå hele vejen til finalen.

Efter sin deltagelse i 'Den store bagedyst' har han fået en lang række nye muligheder på de sociale medier. Det har betydet, at han har kunne sige sit job som ejendomsmægler op.

Og i et opslag på Instagram afslører den 36-årige Morten Kjeldgaard, at det er netop, hvad Frederik Haun har besluttet sig for at gøre.

"Min mand er SELVSTÆNDIG," skriver den erfarne 'Vild med dans'-stjerne, hvorefter han skriver:

"For snart 14 dage siden stoppede Frede som ejendomsmægler, efter han har fået mange nye og spændende muligheder på de sociale medier efter Den Store Bagedyst."

Det er til stor glæde for Morten Kjeldgaard, at hans mand har besluttet sig for at sige sit job som ejendomsmægler op. Det har nemlig betydet, at de to nu får mere tid sammen.

I og med, at 'Vild med dans'-stjernen også er selvstændig, har de nu nogle muligheder, de ikke havde før. Blandt andet kan de tage ud at rejse sammen, mens de passer deres arbejde, skriver han på det sociale medie.

"Det betyder også, at vi to nu får meget mere tid sammen. Som online coach kan jeg tage mit arbejde med hvorhen jeg vil, og nu kan Frede gøre det samme, hvilket giver os mulighed for at rejse, og nyde hinanden imens vi arbejder," lyder det fra ham.

Han slår også fast, at det er en stor drøm, der er gået i opfyldelse for parret.

"Det er for os en kæmpe drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg tror på man skal skabe det liv, man drømmer om og gå efter det. Så det gør vi," skriver han.

Foto: Instagram

I december sidste år blev Morten Kjeldgaard og Frederik Haun forlovet. De har dannet par i mere end tre år, men har dog endnu ikke besluttet sig for, hvor og hvornår deres kommende bryllup skal stå.

Anbefalet til dig