'Vild med dans'-stjerne afslører: Er gået fra kæresten

01/12/2021

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
I et opslag på Instagram bekræfter 'Vild med dans'-stjernen, at hun ikke længere danner par med Jonass Jannec Jensen.

Mest læste i dag

Asta Björk, der vandt dette års 'Vild med dans' med danserpartner Jimilian Ismaili, afslører i et opslag på det sociale medie Instagram, at hun ikke længere danner par med Jonass Jannec Jensen.

'Vild med dans'-stjernen har dannet par med den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager siden sommeren 2020, men nu er det altså slut. Det bekræfter de begge to på Instagram, skriver Ekstra Bladet.

"Jonass og jeg har for noget tid siden taget det hårde valg om at gå hver til sit. Vi er stadig venner og der er ingen dårlig stemning, men vi kunne simpelthen ikke få et forhold til at fungere samtidig med at Jonass skal have ro til at arbejde med sin angst," skriver Asta Björk på Instagram.

Samtidig understreger hun, at hverken hun eller Jonass har yderligere kommentarer til, at de to ikke længere danner par.

Foto: Instagram

Også Jonass fortæller, at han og Asta ikke længere danner par, men at de fortsat er på god fod med hinanden. Han fortæller, at det er 'noget tid siden', at de har taget det hårde valg, men fortæller dog ikke nærmere om, hvornår de er gået hver til sit.

Derudover skriver han, at de ikke har kunne få deres forhold til at fungere, da han har brug for at arbejde med sin angst. Derfor er det også, hvad han nu vil fokusere på.

"Vi har bare ikke kunnet få forholdet til at fungere, samtidig med jeg skal arbejde på min angst. Jeg er derfor rykket til Haslev, hvor jeg nu arbejder benhårdt på at komme af med den skide angst," skriver han på Instagram.

I løbet af denne sæson af 'Vild med dans' har rygterne svirret om, at der skulle være god kemi mellem Asta Björk og dansepartner Jimilian.

De har dog begge afvist, at der er kærlighed i luften. Derimod har de slået fast, at der intet andet er, end et venskab mellem dem.

Anbefalet til dig