Vild med dans-stjerne afslører kæmpe forvandling: Se det vilde billede her

28/02/2022

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Stjernen har været gennem en stor forvandling.

Mest læste i dag

I øjeblikket danser han på scenen i musicalen 'Kinky Boots', hvor han spiller rollen som Lola. 

Og den rolle var medvirkende til, at Silas Holst tog en stor beslutning. 

Det fortæller han på sin Instagram.

"D.13 december (en uge inden prøver på Kinky Boots startede) tog jeg en beslutning.. At dedikere de næste 10 uger på sund kost, træning og gode vaner der forhåbentlig kan vare ved! Så rollen som Lola, kunne klares bedst muligt…," lyder det i et opslag på Instagram fra den populære danser. 

Og nu viser Silas altså resultatet af de seneste 10 uger.

"Idag rundede jeg 10 uger. Og jeg nåede det jeg satte mig for. Endda uden det var så besværligt eller øv som man kunne frygte. Men det er nok forskellen på en kur og en omlægning af kost. Min krop føles rarere at være i og bestemt stærkere end nogensinde!," fortæller Silas, der også kan afsløre, at der er røget hele 14 kilo på de sidste 10 uger.

"14 kilo lettere og tre buksestørrelser ned… Det skal fejres med en fastelavnsbolle nu - for det skal der satme også være plads til!!," slår Silas fast til slut.

Flere store milepæle

Det er heller ikke længe siden, at Silas kunne afsløre en anden stor milepæl.

"Idag er en KÆMPE stor dag!!! 18.februar 2021 var den dag jeg røg min sidste cigaret!!! Et HELT år er der gået uden smøger," skrev Silas Holst på Instagram den 18. februar.

Den tidligere 'Vild med dans'-stjerne slår også fast, at det er en stor sejr for ham, at han har formået at lade cigaretterne blive på hylden.

"En kæmpe sejr for mig!!!! Både at kunne droppe smøgerne OG vise mig selv at jeg har rygrad," lød det.

 

Anbefalet til dig