'Vild med dans'-stjerne afslører mobning: De forsøgte at stikke et kosteskaft op bag i mig

14/11/2021

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
'Vild med dans'-stjernen har haft en barndom, der har været hårdt præget af mobning.

Mest læste i dag

Thomas Evers Poulsen har haft en barndom, hvor han er blevet udsat for grov mobning. Det afslører han overfor B.T.

Den kendte 'Vild med dans'-stjerne blev mobbet allerede i de små klasser, men det var først, da han i 4. klasse flyttede til Østerbro, at det for alvor blev slemt med mobningen.

Han blev mobbet i mange år og med flere forskellige ting. Blandt andet han måtte lægge ord til, at der blev råbt 'bøssekarl' efter ham i skolegården. Der er dog ét særligt minde, der stammer fra hans tid i 7. klasse, der især er slemt for ham.

"En gruppe af parallelklasse- … kammerater eller … hvad man kalder det, holdt mig nede på gulvet og forsøgte at stikke et kosteskaft op bag i mig," fortæller den i dag 43-årige professionelle danser.

På daværende tidspunkt var han kun 15 år gammel og var 'helt hysterisk' i situationen. Heldigvis var der nogle piger, der greb ind og fik stoppet det voldsomme overgreb, som Thomas Evers Poulsen blev udsat for.

Det var især på grund af hans store interesse for og det faktum, at han gik til dans, at han blev mobbet og blev kaldt for alverdens skældsord.

Alligevel har dansen altid været et frirum for ham, og det har han altid haft sine forældres fulde opbakning til. Derfor tog de også hver weekend med Thomas og hans søster til dansestævner.

På grund af den massive mobning, som Thomas Evers Poulsen blev udsat for, har han heller aldrig haft en bedste ven, selvom det var noget, han rigtig gerne ville.

Til B.T. fortæller han, at det i dag er flere af hans partnere fra 'Vild med dans', der er blevet hans tætteste venner.

"Jeg har aldrig haft en bedste ven – overhovedet. Det var noget, jeg gerne ville, men jeg vidste ikke, hvad det var. I dag er mange af mine 'Vild med dans'-partnere blevet mine tætte venner," fortæller den professionelle danser.

'Vild med dans' har dog ikke kun haft stor betydning for Thomas Evers Poulsen, da det har ført til, at han har fået en lang række tætte venskaber.

Det har i lige så høj grad handlet om, at det for ham har været beviset på, at han har lagt mobningen bag sig. Han vandt konkurrencen for første gang som 27-årig.

Anbefalet til dig