'Vild med dans'-stjerne deler stor nyhed: 'Er SÅ klar til 2023'

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nyheden er netop blevet bekræftet.

Mest læste i dag

I et opslag på Instagram bekræfter 'Vild med dans'-stjernen Dak Wichangoen, at der fem år henne i forholdet er sket noget helt vildt.

Dak Wichangoen, som også er kendt for MasterChef samt MasterChef - De Unge Talenter, er nemlig blevet forlovet.

Hun afslører således, at kæresten Anders Jensen den 29. december har friet - og hun sagde ja.

"Jeg sad i sengen iført en t-shirt og underbukser. Havde lige åbnet en pose bacon-chips samt en pose salt-chips og var i gang med at binge-watching Too Hot To Handel," skriver hun blandt andet i opslaget, som hun begynder med et:

"Er SÅ klar til 2023."

Og dét er da til at forstå.

Også Sonny Fredie Pedersen, der fik sin debut som dommer i den seneste udgave af "Vild med dans", har bekræftet over for sine Instagram-følgere, at han skal giftes.

Han fortæller således i sit Instagram-opslag, at han han skal giftes med kæresten Nika Kljun, som han mødte i de tidlige 20’ere.

"I over et årti har du været konstant, dybe og sande kærlighed i mit liv," skriver han i Instagram-opslaget og tilføjer:

"Du har gjort mig til den mand, jeg er i dag, og vi har formet hinanden. Jeg føler mig som den heldigste mand, når jeg kigger dig i øjnene og føler varmen ved at have dig ved min side," skriver han og tilføjer:

"Jeg kan ikke forstå, at vi har et helt liv foran os, hvor vi kan skabe, hvad der allerede føles som en hel novelle af kærlighed, oplevelser, historier og livsøjeblikke."

"Vi ses på kirkegulvet, min skat. Elsker dig Nika forevigt."

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig