'Vild med dans'-stjerne deler trist meddelelse: Mor påkørt af lastbil

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
På trods af omstændighederne har hun det godt, lyder meldingen.

Mest læste i dag

'Vild med dans'-stjernen, Thomas Evers Poulsens, modtog mandag en chokbesked.

Mens han nød solen stråler, der stod nedover Lanzarote, fik han desværre en overraskelse, der ville ryste hans grundvolde.

Det var nyheden om, at hans mor var blevet kørt ned af en lastbil.

"Denne gang var nyheden om en højresvingsulykke ikke bare en artikel men virkelighed for os. Min mor blev mandag eftermiddag kørt ned af en lastbil, der absolut ville svinge til højre, selvom drejebanen var spærret og lastbiler slet ikke måtte køre der," skriver han i et opslag på Instagram.

Heldigvis har den mangeårige 'Vild med dans'-dansers mor det under omstændigheder godt, men det var ikke langt fra, at det kunne have gået grueligt galt.

"Man siger tiden gør en forskel, men her var det meter der gjorde det. Vidner siger, at hvis lastbilen havde kørt få meter længere, havde virkeligheden været en helt anden i dag," skriver han.

Thomas Ever Poulsen og hans mand tog efter ulykken det første fly hjem fra ferien og hastede til Rigshospitalet, hvor hans søster allerede var ved morens side.

Han fortæller, at moren er blevet opereret, og at den nu står på en genoptræning. 

Beskeden fra lægerne er, at det kan tage et helt år, før hun er i fuld vigør, men det er Thomas Evers Poulsen sikker på, at hun nok skal modbevise.

Samtidig sender han også en stor tak til personalet på Rigshospitalet.

Du kan se og læse hele det omtalte Instagram-opslag herunder.

Anbefalet til dig