'Vild med dans'-stjerne i voldsomt styrt nytårsaften

02/01/2022

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Nytårsaften blev sandsynligvis ikke helt, som 'Vild med dans'-stjernen Karina Frimodt havde håbet. Den bød nemlig på et grimt styrt.

Mest læste i dag

Karina Frimodt, der i den seneste sæson af 'Vild med dans' dansede med forfatter Michael Katz Krefeld, fik ikke helt den nytårsaften, hun havde håbet på.

I et opslag på Instagram afslører den 43-årige professionelle danser, at hun kom ud for et grimt styrt inden midnat.

"Håber I alle kom godt ind i det nye år, jeg nåede da lige at lave et styrt inden rådhusklokkerne slog," skriver hun i sit opslag.

Hendes hund, Palma, er ikke særlig glad for at gå på trapper. Derfor ville Karina Frimodt skåne hunden for dette, ved at bære hende ned ad trappen til haven. 

Derfor endte det med, at den professionelle danser styrtede ned ad de våde stentrapper. Ifølge hende selv var hun iført et par sutsko, som ikke stod særlig godt fast på trapperne. Derfor endte hun med at glide og styrte ned ad trapperne.

Da Karina Frimodt havde sin hund i armene, var det ikke muligt at bruge hænderne til at tage fra. Derfor endte hun med at tage fra med albuer og ryg, hvilket har resulteret i en række knubs og skader.

Foto: Instagram

"Det var så som at stå på skøjter og hurtigt blev Frimodt til Bambi på isen og med hunden i armene var det så kun albuer og ryg der kunne tage fra," skriver hun.

Det betyder, at 'Vild med dans'-stjernen har måtte byde det nye år velkommen med skader på både ryg og albue.

"Så velkommen 2022 med en hævet rygsøjle, en ordentlig blodansamling og ikke fuld bevægelig venstre albue og en højre underarm der kan måle sig med Skipper Skræk," skriver den professionelle danser på det sociale medie.

Hun runder sit opslag af med at skrive, at Palma har det rigtig godt. Tilsyneladende har Frimodt haft godt fat i sin elskede hund, hvorved den ikke er kommet til skade. Til gengæld har det betydet, at hun måtte ofre sig selv.

Anbefalet til dig