Vild med dans-stjerne med overraskende melding: Det er slut

18/3/22 07:23

Sarah Steenfeldt

Foto: Henrik Ohsten / TV2
Nu fortæller Vild med dans-stjernen om den store beslutning.

Vi kender ham især fra dansegulvet i Vild med dans, hvor han er en del af de professionelle dansere. 

Her dansede Morten Kjeldgaard senest med svømmer Pernille Blume. 

Hvis man som trofast seer af Vild med dans har nået at blive nervøs - så er der godt nyt. Det er nemlig ikke i Vild med dans, at Morten Kjeldgaard har planer om at stoppe.

Men ifølge den 37-årige professionelle danser, så vil det nu være slut med at stå på teaterscenen. 

Det fortæller han i et interview med BILLED-BLADET

Senest har Morten Kjeldgaard mevirket i musicalen 'Mathilda' på Det Kongelige Teater, hvor blandt andet også Badehotellet-stjernen Amalie Dollerup har medvirket. 

Vil stoppe mens legen er god

Men nu tyder noget altså på, at det snart vil være fortid.

"Jeg føler, at når det kommer til at stå på scenen, har jeg næsten prøvet alt. Jeg har nydt alle de forestillinger, jeg har lavet, men jeg har lyst til at stoppe, mens legen er god," lyder det fra Morten Kjelgaard der uddyber:

"Fysisk er jeg okay, men jeg er ikke 20 år længere. Når man laver en forestilling, er kroppen under et kæmpe pres, og jeg har helt sikkert fået skader gennem årene, det er kun almindeligt."

Morten Kjelgaard understreger dog også, at man aldrig skal sige aldrig. Samtidig fortæller han også, at han bestemt forestiller sig at fortsætte i Vild med dans, hvis han bliver det tilbudt.

Privat danner den populære danser par med Frederik Haun. Har man set den seneste sæson af Den store bagedyst, så ved man også hvem Frederik Haun er. Her bagte han sig nemlig hele vejen til finalen med sit kreative bagværk.

Lige nu befinder parret sig i Thailand, hvor de rejser rundt.