Vild med Dans-stjerne med stor afsløring: “Det er min historie”

Foto: Shutterstock

Det er på Instagram, at det nu er afsløret.

I øjeblikket er hun aktuel i Vild med Dans, hvor hun i fredags dansede for første gang med sin dansepartner Thomas Evers Poulsen. 

Er man i tvivl, så er der tale om Mascha Vang, som nu deler en stor nyhed på sin Instagram-profil.

“Jeg har kæmpe sommerfugle i maven (og gelémænd i benene) disse dage. Én af årsagerne er, at min bog der udkommer 1/11 er i trykken, og nu kan forudbestilles på Maschavangshop.dk. Bogen handler om hvordan jeg har skabt mit liv, fra en opvækst laaangt ude på landet i Himmerland, og til nu,” skriver hun til opslaget med billedet af bogens forside, som Mascha Vang selv pryder.

Læs også

Jim Lyngvild om sin fars død: "Det var den bedste dag i mit liv"

Mascha Vang har oplevet meget og lavet meget forskelligt siden hun tilbage i 00’erne deltog i reality-programmerne “Villa Medusa” og “Paradise Hotel”.

Som en champagneprop

Siden har hun deltaget i flere tv-programmer og kan desuden tilføje titler som model, radiovært, designer og iværksætter til sit lange cv.

Tilbage i 2014 stiftede Mascha Vang nemlig virksomheden Blogly, der blev til en millionforretning, som hun senere solgte. 

Foto: Mascha Vang/ Instagram 

Og nu fortæller 42-årige Mascha Vang altså om hele rejsen i sin nye bog. Hun skriver på sin Instagram at hun starter helt tilbage fra barndommen:

“Hvordan min barndom var, hvad jeg drømte om, ups and downs i denne til tider skøre kulørte verden, om mænd og kærlighed, hvordan jeg blev iværksætter, hvordan det i virkeligheden var at blive enlig mor - at miste fodfæste i livet, men altid fungere som en champagneprop i livet, der ikke kan holdes nede men skyder sig op og igennem alle udfordringer og svigt, med en konstant kronisk migræne på lur.”

Læs også

Fejl i coronapas skaber problemer for danskerne: Nu advarer Martin andre

Hun håber naturligvis, at nogle af hendes 230.000 følgere har lyst til at lære hende bedre at kende.

“Det er min historie, og jeg håber du vil lære mig bedre at kende, gennem den. Hvis du ønsker et signeret eksemplar, så hop ind og forudbestil den på Maschavangshop.dk. Link i bio…,” Slutter Mascha Vang i opslaget.