‘Vild med dans’-stjerne raser mod Mette Frederiksen: Klap i

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
“Det er vanrøgt. Det er sindssygt” lyder meldingen til statsministeren

Lige nu læser andre også

Mattias Hundebøll har mange titler at bryste sig af: tv-vært, ‘vild med dans’-deltager, og naturligvis forsanger i rockbandet Rock Hard Power Spray.

Men nok hans stolteste beskæftigelse i livet er i rollen som far. Hvis man skulle være i tvivl, kan han blot smide trøjen, og prangende viste hans tatovering med ordet “far” på brystet frem.

Hvis der derfor er én ting der kan få rockmusikeren op i det røde felt, er det uretfærdig behandling af børns liv og vilkår - og det kom til udtryk i weekenden, da statsminister Mette Frederiksen endnu engang bragte emnet “samfundskontrakt” op i debatten.

Her tog Hundebøll til de sociale medier, hvor han sendte en klar og tydelig besked afsted til “børnenes statsminister”.

- Hvis jeg skal opfylde min samfundskontrakt, yde et fuldtidsengagement til vores velfærdsstat, hvor jeg i forvejen betaler topskat og har gjort det i mange år, så skal i ******* også sørge for nogle ordentlige forhold for vores børn, lød det fra en tydeligt frustreret Hundebøll i en video på hans Instagram-profil, hvor han i teksten skriver “Jeg synes at hun skal klappe i - og måske endda forsøge gøre en reel forskel for alle de børn, der er vores fremtid”.

Som far til tre børn; Carl-Egon på otte år, Ejner Bob på fem år, og Soleima på et år, kender 41-årige Mattias til livet med børn i daginstitutionerne. De høje arbejdsløshed i systemet bekymrer derfor den tidligere ‘Vild med dans’-deltager, og mener at politikernes aftalebrud går ud over børn og unge.

- Vores vuggestuer og børnehaver er udsultede. Der mangler folk overalt. De normeringer vi skreg på for 1700 dage siden, er pist forsvundet. Vores skoler er i ruiner. I sparer og sparer. Børn bliver kastet ud i skolesystem som femårige. Det er vanrøgt. Det er sindssygt, fortæller rockstjernen.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig