‘Vild med dans’-stjerne tjener styrtende med penge: Her er beløbet

02/08/2023

Jesper Bengtson

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Pengene vælter ind hos den evigt populære danser.

Mest læste i dag

‘Vild med dans’-veteranen Mads Vad har garanteret danset en sejrsdans for nylig.

Det er nemlig ikke længe siden, at den 38-årige danser, samt konen Nana Strand, fik solgt deres lejlighed i Århus, hvor de sikrede sig et kæmpe beløb.

Det skriver Se og Hør.

Lejlighedens nye ejer fik nemlig overdraget nøglerne til parrets tidligere hjem i hjertet af Aarhus den 1. august, og skulle til gengæld kvittere med 5.999.999 kroner for den 112 kvadratmeter store drømmebolig.

Mads Vad kan derfor begynde at overveje, hvorvidt der skal investeres flere penge i hans danseskole. 

Han kan nemlig gå fra bolighandlen med en fortjeneste på halvanden million kroner, da købsprisen i tidernes morgen lød på 4.500.000 kroner.

Ægteparret og deres søn Xander har dog allerede fået sat deres navn fast på en ny postkasse i lokalområdet. 

Den lille familie er, siden lejligheden kom på markedet, flyttet til Aarhus-forstanden Egå, hvor altan og opgang er blevet skiftet ud med grøn have og havudsigt.

Deres nye hjem købte de for beskedne 8.8 millioner kroner.

Mads Vad har gjort sig kendt blandt den danske befolkning som en af de mest rutinerede dansere i ‘Vild med dans’, hvor han for første gang slog sine folder i 2006. 

Det er siden da blevet til to sejre i hans mange års deltagelse: først med vejrværten Cecilie Hother, og senere med bordtennisspilleren Mie Skov.

Mads Vad var ikke at finde ved sidste års sæson af det populære TV2-program, og det vides endnu ikke, om han vender tilbage i den store 20-års jubilæumssæson, der snart tænder op for Danmarks mest berømte dansegulv til efteråret.

Anbefalet til dig