‘Vild med dans’-stjernen Mads Vad lånte 1 million kroner: Så skete det, der ændrede alt

Nyheder
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Mads Vad tog en chance.

Lige nu læser andre også

Da ‘Vild med dans’-stjernen Mads Vad var 21 år gammel, tog han en beslutning og et sats, som senere skulle vise sig at bære frugt.

Den dengang unge mand tog et lån på én million kroner, som skulle vise sig at være startskuddet til det eventyr, han har været på lige siden.

I et nyt opslag på Instagram kigger han tilbage på sin rejse som selvstændig, der startede for snart to årtier siden:

“Hvor er det vildt at se, hvor ung jeg var, da jeg satsede det hele, lånte 1 million i banken og startede VM Dans i nogle kontorlokaler i Åbyhøj. Med søjler over det hele og ikke ret højt til loftet. Men det virkede, og vi kom i gang”, skriver han.

I dag har Mads Vad mere end 40 medarbejdere, og hans danseskole, der hedder VM Dans, er til stede i hele otte byer.

Den lange og imponerende rejse, han har været på, har lært ham en masse, og i opslaget kommer Mads Vad også med sine bedste råd til andre, der går med en drøm om at blive selvstændig:

“Ha’ en klar MISSION. Min mission for 18 år siden var den samme, som den er i dag. At få verdens bedste sportsgren - dans - til at være noget for helt almindelige familier”, skriver han og tilføjer videre, at det er vigtigt at have et koncept, man stoler på og ikke afviger fra.

Yderligere påpeger danseren, at vedholdenhed er nøglen til succes, og at man skal klø på og uanset respons og fejlslåede planer.

Det stopper dog ikke her. 

“Herudover tror jeg, at YDMYGHED er så vigtigt. At man husker at sige tak, og ikke tager noget for givet. Og at man STOLER på dem, man arbejder sammen med”, skriver Mads Vad til slut og ønsker sine følgere godt nytår.

Du kan læse hele opslaget herunder.

Anbefalet til dig