'Vild med dans'-vært løfter sløret: Det skal hun nu

01/05/2023

Jesper Bengtson

Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Sløret er nu løftet for, hvad hun skal lave.

Mest læste i dag

‘Vild med dans'-værten, Sarah Grünewald, vil igen befinde sig på skærmene rundt omkring i de danske hjem.

Hun skal lave et nyt program med Rosa fra ‘Den store bagedyst’, rapperen Branco, Youtuberen Rasmus Brohave, skuespilleren Jonathan Harboe og kokken Nikolaos Strangas.

Tilsammen udgør de ovennævnte kendisser det hold, der skal krydse Atlanterhavet i den fjerde sæson af ‘Over Atlanten’.

Sådan skriver Her & Nu.

Nu er det fjerde gang, at et hold danske kendisser skal krydse Atlanterhavet, hvor danskerne lærer dem at kende på en helt ny måde:

“Vi ser frem til endnu engang at tage vores seere med på den absolut mest intense og nærværende oplevelse indenfor sin genre. På en lille båd midt på Atlanterhavet er der ingen pauser og ingen mulighed for at gemme sig, og netop her skrælles civilisationens fernis bort, og vi møder deltagernes autentiske jeg”, lyder det fra Pil Gundelach Brandstrup, Nordisk programdirektør, Warner Bros. Discovery.

Tiden skal ikke spoles længere tilbage end til den 24. april, da Sarah Grünewald her løftede sløret for et hemmeligt projekt på sin Instagram, hvor hun skrev:

“Jeg kan sagtens forstå at i er flere der gerne vil vide hvor jeg har været de sidste 3 uger. I har snart glemt alt om det, og så er jeres nysgerrighed mindre, bare vent”, lyder det kryptisk fra Sarah Grünewald.

Om hun her i opslaget hentyder til ‘Over Atlanten’ er ikke godt at vide, for det er endnu ikke oplyst, hvornår deltagerne skal krydse det store hav.

Det populære program har tidligere haft store navne som Lars Løkke Rasmussen, Umut og Sarah Bro med på båden.

Over Atlanten sæson 4 vil blive sendt på Kanal 5 og discovery+.