Vild med dans-vært opløst i gråd: Derfor forlod hun studiet

07/11/2020

Nicolai Busekist

Foto: Magnus Eckstrøm/TV 2
Vild med dans-vært Sarah Grünewald var nødt til at forlade Vild med dans-studiet, da hun var opløst i gråd.

Mest læste i dag

Sarah Grünewald kunne ikke se på, da radiovært Sara Bro og hendes professionelle dansepartner Morten Kjeldgaard gik på gulvet.

Det skyldtes, at hun ikke kunne styre sine følelser. Under generalprøven var hun simpelthen opløst i gråd. I forbindelse med dansen blev der nemlig sunget et særligt nummer af musiker Ida Corr.

"Jeg kunne ikke komme igennem hele generalprøven på grund af det nummer, så jeg turde simpelthen ikke at tage chancen her til aften," fortæller hun til B.T., og uddyber:

"Der er jo ikke noget mere frygteligt end en vært, der ikke kan tage sig sammen og gennemføre et program. Jeg skal guide vores dansere igennem, så det nytter det ikke noget, jeg står og stortuder."

Under denne del af showet måtte værten simpelthen forlade studiet, hvorfor hun måtte stå ude på gangen, da Ida Corr sang for danseparret, publikum og seerne i de danske stuer.

Den danske sangerinde optrådte med nummeret 'Når jeg bliver gammel', der oprindeligt er udgivet af Gnags. Dette nummer optrådte hun også med, da hun deltog i det populære TV 2-program 'Toppen af poppen'.

Sarah Grünewald lægger ikke skjul på, at hun dengang blev ramt lige så voldsomt. Derfor ture hun ikke at tage chancen under gårsdagens Vild med dans.

"Jeg tudbrølede også, da jeg så 'Toppen af poppen'," fortæller hun ifølge B.T.

Hun tror dog, at hun har fundet en kur. Hun er ganske enkelt nødt til at høre nummeret på 'repeat' i en uge. Hun mener, at det kan hærde hende, så hun ikke længere bryder ud i gråd.

"Der er et eller enormt melankolsk over det nummer, som jeg godt kan lide, og så er der et eller andet med Idas stemme, når hun går ned i det tempo," runder hun af over for B.T., og forklarer derfor, hvorfor det var svært for hende at lytte til nummeret.

Anbefalet til dig