Vild med dans: Værter beskyttet af vagter

17/11/2020

Sarah Steenfeldt

Foto: Magnus Eckstrøm/TV 2
De to Vild med dans-værter, bekræfter at der er vagter som holder dem under bevogtning - af en helt særlig årsag.

Mest læste i dag

Når Vild med dans ruller over skærmen, så er de to værter - Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller - iført smukke kjoler og glimtende smykker. Sidstnævnte er årsagen til, at der er vagter indsat. Det er nemlig ikke ligefrem billige smykker, som de to værter er iført under showet. Det skriver Her & Nu.

Diamanter og ædelstene for svimlende summer, pryder nemlig de to værter. Harlekin armbånd til knap 70.000 kroner, øreringe til 30.000 kroner og næsten lige så dyre fingerringe, bærer de to værter. Smykkerne kommer fra firmaer som Bucherer, Kinraden, Halberstadt, Fie Isolde, Boutique Bolou og Kgl. Hofjuveler P. Hertz.

Sarah Grünewald bekræfter at vagterne passer på smykkerne. Mens Christiane Schaumburg-Müller fortæller, at hun faktisk glemmer at de bærer så dyre smykker. 

“Jeg glemmer, at vi har de dyre smykker på. Der bliver passet på, så jeg kan bare nyde det. Vi har det jo kun på i studiet under udsendelsen, ikke når vi spiser eller har generalprøve,” fortæller Christiane. 

Det er dog ikke alle uheld, som vagterne kan skærme for - og det kan Sarah Grünewald skrive under på. 

Hun fortæller, at hun engang tabte et diamantarmbånd ned i toilettet - efter et toiletbesøg, vel at mærke. Det var ikke så populært, men alt gik godt og armbåndet blev fisket op. 

Overvejelser om at trække sig 

Ligesom at de to værter har været med i flere sæsoner, så har Silas Holst også været med i Vild med dans mange gange før - og er det igen i år. Men efter fredagens show, har han afsløret på sin Instagram-profil, at han har overvejet at trække sig.

"Åhhh, glæden ved at lave Vild med dans.. Gid man dog ville tale ordentligt om andre," skriver han som en del af teksten til et opslag, der indeholder en række skærmbillede, der viser onde kommentarer rettet mod Silas Holst. 

De onde kommentarer rammer Silas Holst i et sådant omfang, at han faktisk overvejer, om det er på tide, at han trækker sig fra "Vild med dans", som han har deltaget i de sidste mange år. 

"Man bliver sgu så slået ud hver gang og tænker lidt, om man ikke bare skal finde på noget andet at lave," skriver han nemlig også i sit opslag på Instagram. 

Det er dog ikke første gang, at Silas Holst har følt sig nødsaget til at sætte foden i jorden over for de mange grimme kommentarer, som han får på de sociale medier. 

Det gjorde han nemlig også i sidste sæson, hvor både dansede og vandt sæsonen med Jakob Fauerby. Her måtte de stå model til hadefuld retorik på de sociale medier.

Heldigvis møder Silas Holst stor opbakning i kommentarsporet på sit opslag på Instagram.

Du kan se Vild med dans fredag kl.20.00 på TV 2.

 

Anbefalet til dig