Vild med dans-vinder: Håber på at blive gift i år

26/1/21 12:17

Sarah Steenfeldt

Foto: Henrik Ohsten/ TV 2
Håber er et bryllup i 2021.
  Merete Mærkedahl er især kendt for sin rolle som stuepigen Otilia i TV 2-hittet Badehotellet. Men i slutningen af sidste år, stiftede danskerne også bekendtskab med hende i Vild med dans. Her dansede hun og Thomas Evers Poulsen sig hele vejen til finalen - og derefter førstepladsen.   Privat danner 39-årige Merete Mærkedahl par med  31-årige Anna Windfeld. Sammen har de børnene Anker og Esther. I tre år har de været forlovet og de glæder sig meget til at blive gift. Til BILLED-BLADET fortæller Merete, at parret havde håbet på et bryllup i 2021, men nu er de i tvivl om det ender med at udskydes.
"Vi skal lige finde ud af, om der skal gøres plads til et bryllup i år. Det er mere, om vi skal vente til 2022 for at være sikker på, at vi kan holde det,2 siger hun til bladet.    "Det vil være så ærgerligt at beslutte, at nu holder vi et bryllup med 80-100 personer, og så må man kun være 50. Så vi har ikke helt besluttet, hvornår vi skal giftes. Måske bliver det først til næste år på grund af pandemien," tilføjer hun.

Skal ikke giftes i kirken

Hun fortæller også, at det ikke bliver et kirkebryllup, da begge er meldt ud af Folkekirken - men brylluppet skal stadig være højtideligt.    Der går ikke længe, før du kan se Merete som Otilia i den ottende sæson af Badehotellet. 

Til BILLED-BLADET har Merete tidligere løftet en lille flig af sløret for, hvad hun synes om den kommende sæson. Hun fortæller at skuespillerne har fået sæsonens sidste afsnit og at det er rigtig spændende. Om der kommer flere sæsoner efter den kommende ottende sæson, kan hun ikke sige noget om - for skuespillerne ved aldrig år for år, om serien fortsætter. Hun kan dog afsløre at hun synes, den ottende sæson er rigtig spændende.

Selvom der ikke kan afsløres meget om handlingen, kan Merete fortælle at der skrues op for dramaet og komikken, i takt med at historien foldes ud. Hun kan også afsløre, at hun synes Otilia har en fin storyline i sæsonen - men mere vil hun ikke afsløre.

“Jeg tror faktisk, at det bliver den bedste sæson nogensinde, for der sker rigtig mange ting,” siger hun.

Du kan se første afsnit af Badehotellets ottende sæson den 1. februar på TV 2 og TV 2 Play.