Vild priskrig: Priserne er helt i bund, og du kan spare mange penge

Af: Kasper Rud

|

15/09/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er nu du skal slå til for at spare mange penge.

Lige nu læser andre også

Priskrig på slik: 100 gram for 3,99 kroner

En voldsom priskrig er i gang i grænsehandlen, og kunder kan nu få bland-selv-slik til historisk lave priser.

Fleggaard-koncernen har skruet op for konkurrencen med tilbud, der får den søde tand til at juble.

Det skriver Ugeavisen Tønder.

I butikker som Calle, Fleggaard og Fakta i Süderlügum og Aventoft er prisen på bland-selv-slik nu nede på blot 3,99 kroner pr. 100 gram. Det er et betydeligt fald fra de normale 5,99 kroner, der tidligere var standardprisen. Forskellen i priserne afspejler dog også forskellige leverandører: Fleggaard og Calle får deres slik fra Candy King, mens Fakta benytter Nordthy som leverandør.

Disse attraktive priser har tiltrukket danskere over grænsen, men potentielle købere bør tage deres forholdsregler.

Politiet advarer om længere ventetider ved grænsen på grund af midlertidig stikprøvekontrol, som Tyskland indfører. Samtidig foregår der vejarbejde ved E45/Frøslev-overgangen, hvilket kan føre til yderligere forsinkelser.

"Når du er fremme ved en kontrol, så følg skilte og anvisninger og hav dit pas klar. Så går kontrollen hurtigst," oplyser vicepolitiinspektør Karsten Høy fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Grænsekøbmændene har længe været kendt for at tiltrække danske kunder med store rabatter på slik og andre varer, men dette seneste prishop har skabt ekstra interesse.

Med den lave pris på 3,99 kroner for 100 gram bliver turen over grænsen endnu mere fristende for dem, der vil fylde slikskålen derhjemme til en brøkdel af prisen i Danmark.

Anbefalet til dig