Vild udmelding: Ingen planer om genforening

17/04/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Det hævdes nu, at brødrene ikke har nogle planer om at blive genforenet.

Mest læste i dag

Det menes du, at brødrene ikke har nogen planer om at tage en snak, når lillebror Harry flyver til Storbritannien i næste måned. 

I sidste uge blev det annonceret, at Harry endelig havde sendt sit svar tilbage til den længe ventede invitation til kroningen, men at Meghan og deres børn ikke ville deltage.

Det hævdes nu, at der ikke vil være tid til et møde under Harrys solorejse. Det skriver Metro.

"Af høflighed skulle du tro, at Harry ville ønske at blande sig med sin familie, uanset hvor svært det måtte være for ham. De har alle virkelig stramme tidsplaner, men det ville være rart at blive ved og være venlig," sagde Ingrid Seward, redaktør af Majesty Magazine til The Sun.

"Jeg er glad for, at han har talt med sin far, hvilket har gjort vejen til tilnærmelse lettere. Charles vil byde sin søn velkommen. Jeg tror, ​​hans forhold til William må vente til en anden gang," tilføjede hun.

Ceremonien i Westminster Abbey den 6. maj vil være første gang, at prins William står over for Harry, siden hans sidstnævntes omtalte bog 'Spare' blev udgivet.

Heri mærkede Harry sin bror som sin 'ærkefjende'.

Da den blev udgivet i januar, og Harry deltog i et eksklusivt Tom Bradby-interview, sagde en ekspert, at Harry var 'gået fra at være Williams wingman til hans hitman'.

Harry hævdede, at William i et skænderi i Nottingham Cottage, på Kensington Palace, tvingede Harry ned på gulvet, brække en hundeskål og efterlod ham med rygskader.

Bogen kaldte også Camilla for 'farlig' og han skrev, at han havde bønfaldt Charles om ikke at gifte sig med Camilla.

Anbefalet til dig