Vild udvikling: Stort drama i sag med 'De unge mødre'-stjerne

Af: Ida Hansson

|

10/05/2023

Nyheder
Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen/Ritzau Scanpix
Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen/Ritzau Scanpix
Natascha Linea rejste højgravid til Tyskland med sine to sønner Miso og Novah. Nu har sagen taget en voldsom drejning.

Mest læste i dag

'De unge mødre'-kendissen Natascha Linea har i den grad været i medierne den seneste tid. Hun meldte for nogle uger siden ud, at hun og hendes 2 sønner skulle flytte til Tyskland. Grunden til dette var, at hun var bange for, at børnene ville blive tvangsfjernet.

Selv om hun flygtede ud af landet, så blev hendes frygt alligevel til virkelighed.

"Der troppede en kampklædt betjent op og sagde, vi var efterlyst af politiet, og at vi skulle tilbage til Danmark. Han fik det til at lyde, som om jeg var stukket af med drengene efter afgørelsen. Så kører vi til politigården, hvor vi venter i to timer på vores danske sagsbehandler, som vælger at skille drengene ad i to forskellige plejefamilier," har Natascha Linea fortalt til SE og HØR.

Alt dette skete om aftenen den 26. april. Det betyder, at hun nu ikke har set sine to sønner i 14 dage.

Natascha Linea er lige nu højgravid og om ganske kort tid skal hun føde sine tvillinger. Efter alt at dømme bliver fødslen i Tyskland.

Tilbage i januar fortalte hun, at hun var nødt til at sætte sin uddannelse som social- og sundhedshjælper på pause, da hun skulle skilles fra sine kommende børns far.

Kort tid efter meldte hun altså også ud, at hun ville flytte til Tyskland med sine to sønner, da hun var bange for, at myndighederne ville fjerne dem og anbringe dem hos en- eller flere plejefamilier.

Det har altså nu vist sig, at Natascha Lineas frygt alligevel blev til virkelighed.

SE og HØR fortæller, at de tidligere har været i kontakt med advokat Susse K. Fraaby, som understreger, at de ikke har ret til at fjerne børnene, hvis beslutningen om at fjerne dem blev truffet efter den unge mor flyttede til Tyskland. Drengene er dog alligevel blevet fjernet fra deres mor.

Anbefalet til dig