Vild varme på vej: DMI melder om 16 grader i næste uge

19/3/22 19:12

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
Der er solrigt forårsvejr på vej, melder DMI.

Mandag bliver vejret tørt og solrigt, men i den vestlige del af landet vil der i perioder være mere skyet og måske en smule regn. Det skriver DMI, der også melder, at temperaturen vil være mellem 7 og 12 grader.

Derudover vil der også være let til frisk vind omkring sydøst. Om aftenen og natten vil der være tørt og klart vejr i den østlige del af landet, mens der i resten af landet vil være mere skyet og måske en smule regn. Natten til tirsdag vil der være mellem 1 graders frost og 4 graders varme.

Tirsdag vil der være en del sol, men en overgang kan det også blive mere skyet. I løbet af dagen vil det overvejende være tørt.

Temperaturen vil være mellem 10 og 15 grader. Ved kysterne kan pålandsvinden dog gøre det en smule køligere. Generelt vil vinden være jævn sydlig eller skiftende.

Om aftenen og natten vil der primært være tørt og mest klart vejr, men der kan dog stedvis forekomme tåge. Temperaturen vil svinge mellem 3 graders frost og 2 graders varme, mens vinden vil være svag til let fra skiftende retninger.

Onsdag forventer DMI, at det bliver tørt og solrigt, men først på dagen kan det dog stedvis være mere skyet eller tåget. Også her vil temperaturen være i den høje ende, hvor den forventes at variere mellem 12 og 16 grader.

Ved kysterne kan det dog være en smule køligere som følge af pålandsvinden. Vinden vil være svag til let vestlig eller skiftende. Aften og nat bliver det tørt og klart, men der kan igen stedvis forekomme tåge.

Temperaturen vil her falde til mellem 1 og 5 graders varme, mens der vil være svag til jævn vind. Torsdag bliver det mest tørt med nogen sol de fleste steder. Dagtemperaturen vil være mellem 9 og 14 grader, mens den om natten vil falde til mellem 3 og 7 grader.