Vilde billeder: Rapper får lavet tandprotese til 6 mio. kr.

Af: Lucas Andreas

|

22/01/2024

Foto: Instagram/ @Kanyewest
Foto: Instagram/ @Kanyewest
Den amerikanske rapper Kanye West har fået lavet en vild tandprotese.

Mest læste i dag

Kanye West, den ikoniske rapper og modepioner, har tilsyneladende investeret over 850.000 dollars (5,8 mio. Kr, red.) i at erhverve sig 'permanente titanium'-tænder.

Det skriver Unilad

Den musikalske stjernes nyeste dyre beslutning har skabt stor opmærksomhed, da han delte et billede af hans strålende nye smil på Instagram. Wests tandsmykker, der angiveligt indeholder palladium og platinmaterialer, har været genstand for stor nysgerrighed og fascination.

Ifølge insiderkilder har Kanye West arbejdet tæt sammen med den anerkendte tandlæge, Dr. Thomas Connelly, også kendt som 'Diamond Dentistrys Far', på dette usædvanlige projekt. De nyligt erhvervede tænder er klassificeret som 'fixed-prosthodontics', hvilket ifølge kilder går ud over konventionelle facader eller guldringe. Dr. Connelly præciserede også, at ingen af Wests naturlige tænder blev fjernet som en del af processen.

Den interessante vending kommer i spørgsmålet om, hvordan man vedligeholder og renser sådanne imponerende titaniumtænder. Dylan Page, en kendt TikToker, giver nogle indsigtsfulde svar baseret på Dr. Connellys beskrivelse. Han påpeger, at tænderne er permanente og faste, og West har investeret i en specialdesignet protese til en pris af 850.000 dollars. Page forklarer, at rapperen bruger en avanceret enhed, der anvender 3D-kortlægning af munden til at skabe en vandflossende gummi-skjold, der effektivt renser alle tandrum på én gang.

Foto: Instagram/ @Kanyewest

Den spektakulære tandtransformation har affødt forskellige reaktioner i kommentarsektionen. Mens nogle beundrer Wests dristige valg, udtrykker andre bekymring og humoristiske tanker. En kommentator forestiller sig humoristisk, hvad der vil ske, hvis Kanye West ved et uheld bider sin tunge, mens en anden spekulerer på, hvordan han vil spise noget med de nye tænder.

Kanye Wests samarbejde med Dr. Connelly har ikke kun ført til et unikt tandsæt, men ifølge tandlægen har det også fusioneret kunst og dentalvidenskab på en episk måde. Wests dristige beslutning om at investere i permanente titaniumtænder kan meget vel blive et ikonisk træk i hans allerede imponerende karriere.

Se mere om protesen i denne tiktok video fra Dylan Page

Anbefalet til dig