Vildt: Blev millionær på en lottokupon med 0 rigtige

08/6/20 10:00

Julie Møller

Foto: Shutterstock
Lørdag aften er fire danskere blevet Lotto millionærer. To af dem vinder hver 12,5 millioner kroner skattefrit, mens to andre heldige vindere får sat en million kroner ind på kontoen, selvom de havde 0 rigtige.

En ny bil, sommerhus ved klitterne eller en lang rejse med familien? Mange af os drømmer nok om muligheden for at kunne hive stikket ud for en stund og følge vores drømme. Efter trækningen af Lotto lørdag aften kan det blive en realitet.

Den store pulje på 25 millioner kroner blev delt mellem to vindere, og to meget heldige danskere får således 12.5 millioner sat ind på kontoen i løbet af de næste par uger. Det skiver Danske Spil i en pressemeddelelse. 

Der ledes stadig efter vinderne

Den anden vinder har købt sin vinderkupon hos Q8 i Herlev Hovedgade. Har du spillet med fra Q8 i Herlev og har fanget syv rigtige på din kupon, opfordres du af Danske Spil til at gå ned hos din forhandler og få kuponen præmiesøgt.

To andre heldige danskere vandt på Millionærgarantien på Lotto, hvor man bliver millionær, selvom man har 0 rigtige. De to vindere har begge spillet med via Plus-abonnement og får gevinsten på 1.000.000 skattefri kroner sat ind på kontoen i løbet af et par dage. Vinderne af millionærgarantien bor i henholdsvis Esbjerg Kommune og Halsnæs Kommune. Danske Spil har endnu ikke hørt fra aftenens vindere, men ønsker dem stort tillykke med den flotte gevinst.

Og hvis vinderne er i tvivl om, hvad de skal gøre med gevinsten, så står Danske Spil til tjeneste. De tilbyder nemlig gratis og uforpligtende millionærrådgivning til de to vindere af 12.5 millioner kroner.