Vildt karriereskift: Sådan vil tv-tvillingerne Anders og Torben overleve i Thailand

Foto: TV2.
Siden 2015 har man kunne følge med i de to tv-tvillinger Torben og Anders’ liv i Holstebro, hvor de efterhånden er blevet kendt som tvillingerne der går ens klædt og fuldfører hinandens sætninger. Det er dog ikke det eneste de to tvillinger har en fælles kærlighed til. Den helt store kærlighed hedder Thailand, og nu ser det ud til, at de har fundet deres levevej til når de en dag rykker teltpælene op og rykker til østen.

Mest læste i dag

Torben og Anders drømmer om de samme ting, og en fælles tilværelse i Thailand har længe stået højt på listen, dog skulle økonomien være til det, og kærlighedsforholdene på plads. Sidste del er nu ved at være på plads eftersom Torben nu også har fundet sig en Thailandsk kæreste.

Springer ud på Youtube

Tvillingerne arbejder til dagligt som fabriksarbejdere på samme fabrik, og de skal da heller ikke i dette karriereskift skilles. De springer nemlig ud som Youtubere. Faktisk har de længe haft en kanal sammen, hvor de løbende har postet videoer. Men nu skal der lidt gang i siden, som de håber kan blive en levevej, når de en dag flytter til Thailand. I går blev deres Youtube-kanal også delt af Anders Hemmingsen på Instagram, så det kan hurtigt tage fart.

Fælles bryllup

Med en mulig levevej på plads, burde der ikke være længe til tvillingerne flytter til Thailand, men de holder dog lidt igen. Torben har kun mødt sin kæreste sidste sommer, og selvom de skriver sammen nonstop, så vil han gerne møde hende lidt mere før han skal på knæ og fri til hende.

Men når det er på plads, så skal der holdes fællesbryllup, og så håber tvillingerne også at der bliver penge til at leve i Thailand, selvom det vil betyde, at tvillingerne så for første gang skal bo hver for sig. Anders’ Thailandske kæreste vil nemlig ikke bo med dem begge.

Du kan se tvillingernes videoer her.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig