Vildt smør-tilbud lagde Nettos hjemmeside ned: Nu vil Bilka også være med

04/12/22 07:38

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Bilka og Netto har de klart billigste tilbud på smør i øjeblikket.

Hvis der er noget danskerne gerne vil have op til jul - især billigt - så er det smør.

Det fik Netto i den grad at mærke, da de sendte deres tilbudsavis ud til de kunder, der er tilmeldt nyhedsbrevet hos supermarkedskæden.

Få minutter efter at mailen var blevet sendt ud, gik Nettos hjemmeside nemlig ned.

Det skyldtes, at så mange mennesker klikkede ind på tilbuddet, der næsten virkede for godt til at være sandt. Det var dog ikke for godt til at være sandt, og tilbuddet kører stadigvæk.

En pakke Lurpak, Lurpak Smørbar eller Lurpak let kunne købes for blot 7.95 kroner pr. pakke. Det absolut billigste tilbud i Danmark, og altså årsagen til, at Nettos hjemmeside gik ned.

Tilbuddet på Lurpak i Netto til 7.95 kroner gælder fra 3. december til og med den 9. december. Du har altså godt fem dage endnu, hvis du vil benyttet tilbuddet på det 'Hvide guld'

Bilka vil lege med

Det er sjældent, at man ser de populæreste smørprodukter, Lurpak, Kærgården og Bakkedal til under 10 kroner pr. pakke. Bilka har dog valgt at lege med, og de har derfor lanceret et særdeles godt tilbud på Kærgården.

Til og med den 8. december kan du gå ind i en Bilka-butik og købe Kærgården eller Kærgården Let til blot 24 kroner for tre pakker. Det giver en pris på 8 kroner pr. pakke, hvilket blot er 0.05 kroner dyre end den pris, som Netto tager for deres Lurpak-pakker.

I Netto er der begrænsning, så hver enkelt kunde kun må købe tre pakker, mens der i Bilka er en begrænsning på seks pakker. Skal du have fyldt dit køleskab eller fryser op med smør, så kan du køre i Netto og Bilka, og sammenlagt have købt ni pakker med kvalitetssmør for blot 71.85 kroner.

Det er altså en pris der kan noget, især sammenlignet med tidligere på året, hvor pakker med Lurpak blev solgt for mere en 30 kroner pr. pakke.