Vildt tilbud i Rema 1000: 4.95 kroner for en pakke Lurpak

Af: Ida Hansson

|

20/12/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det fås simpelthen ikke billigere.

Mest læste i dag

Det kan kræve en lille køretur, men hvis ikke du bor langt fra butikken, kan du få Lurpak til under 5 kroner pr. pakke.

På Facebook reklamerer de forskellige Rema 1000-butikker med diverse lokale tilbud, og redaktionen spærrede i den grad øjnene op, da vi lagde vejen forbi Rema 1000 i Exnersgade.

Her reklamerer de nemlig med, at du kan købe en pakke Lurpak til sølle 4.95 kroner, hvilket uden tvivl må være det billigste tilbud i hele Danmark.

På Rema 1000 Exnersgade skriver de følgende:

"Benjamin har fundet et godt tilbud til jer, LURPAK smørbar til KUN 4,95 kr. pr. Stk! Gælder så længe lager haves og kun i Rema 1000 Exnersgade.", lyder det i opslaget.

Exnersgade ligger i Esbjerg, og derfor kan det naturligvis kræve en lille køretur, hvis du ikke bor i lokalområdet. Bor du langt fra byen, så er det ikke sikkert, at tilbuddet vil kunne spare sig med de nuværende priser på brændstof.

De fleste Rema 1000-forretninger kører med lokale tilbud, så det er ikke utænkeligt, at du kan få et andet godt tilbud på smør i din lokale Rema 1000

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig