Kun i dag og i morgen: Rema 1000 med 'sindssygt' tilbud på Lurpak

Nyheder
Foto: Privat
Der er mange penge at spare.

Mest læste i dag

I dag er et vildt tilbud på Lurpak trådt i kraft.

Tilbuddet gælder dog kun i dag og i morgen, hvorfor du skal være hurtig, hvis du vil have fyldt køleskabet op med det populære smør uden at skulle gå fra hus og hjem.

Det kan dog være svært for mange borgere at få udnyttet det gode tilbud.

Sagen er nemlig den, at det kun er REMA 1000 Dronningborg, der tilbyder den 'sindssyge' Lurpak-pris på 7,95 kroner til sine kunder.

Det gør de via et opslag på Facebook.

"Vi har fået et bjerg af smør, som I kommer til at nyde godt af. Lurpak til sindssyge 7,95 kroner uden begrænsning. Gælder i dag og i morgen."

Normalvis er der begrænsning på, når Lurpak sættes på tilbud, men i denne omgang kan man hente så mange pakker, man har lyst til.

Et godt tilbud?

Hvis du ikke synes, at tilbuddet på de 7,95 kroner er noget at råbe hurra for, så bør du lige have i mente, at det hverken er jul eller påske.

Når vi nærmer os højtiderne, plejer de danske kæder at lancere vilde tilbud på helt ned til 5 kroner per pakke, hvilket de fleste danskere udnytter til fulde.

Dog er prisen på 7,95 kroner ganske pæn, hvis man sammenligner med de øvrige tilbud på Lurpak lige nu.

Du kan se det omtalte opslag herunder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig