Vildt tilbud på nytårsfavorit: I Netto, Bilka og Lidl kan du få det til kun 5 kroner

Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Danskerne kan nu anskaffe sig en vaskeægte nytårsfavorit til meget billige penge.

Mest læste i dag

Det nye år nærmer sig, men inden det officielt er 2024, venter der de fleste danskere en aften, som traditionelt set står på både fest og farver.

Nytårshatte og champagne er noget, som findes til størstedelen af landets nytårsfester, men det er ikke det eneste, der kommer på bordet den traditionsrige aften.

Det er ikke nogen hemmelighed, at den danske befolkning som folkefærd er glade for alkohol, og derfor er der nok også mere end en håndfuld danskere, der vil have fingrene i de såkaldte 'techno-bajere' i anledningen af nytårsaften - og nu er der glædeligt nyt til dem.

Vilde tilbud

Flere af de danske dagligvarekæder har nemlig sat flere varianter af 'techno-bajere' ned, så de nu kun koster 5 kroner per styk, og i Lidl er både Bacardi Breezer og Smirnoff Ice sat ned til den lave pris.

Mens Lidl har sat sig på tronen i priskrigen om Bacardi Breezer, så kan Netto og Bilka godt følge med på Smirnoff Ice, som også er på tilbud til 5 kroner i de to Salling Group-kæder.

Hvis du er mere til Shaker end de to ovennævnte varianter, så bør du kigge forbi enten Netto eller Bilka, da de også har Shaker på tilbud til 5 kroner; en pris som ingen andre dagligvarekæder i Danmark kan følge med på.

Herunder kan du se de 'techno-bajere', der er på tilbud til 5 kroner i Netto.

Foto: Tilbudsugen.dk

Anbefalet til dig