Vildt tilbud: Spar skærer prisen på Marabou

01/10/21 09:00

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
I denne uge er der et helt særligt tilbud i Spar

Fredag er både ensbetydende med, at weekenden venter lige om hjørnet. For mange danskere betyder det dog også noget andet. Nemlig at der skal handles ind til en solid slikskål, der kan bidrage til sofahyggen, når arbejdsdagen endelig er overstået og fredag aften indfinder sig

Om man er til vingummi, lakrids eller chokolade er forskelligt fra person til person. Mange af landets chokoladefans bør dog nok kigge en ekstra gang på slikhylderne, når de kommer forbi deres lokale Spar. Det viser et opslag i kædens tilbudsavis, hvor de har et rigtigt godt tilbud på chokolade. 

Det viser sig nemlig, at Spar i denne uge har banket prisen helt i bund på chokolade fra Marabou og Twist

Dumper prisen i denne uge

I denne uge kan man nemlig slippe af sted med de store Marabou-plader til en flad 20'er. Det sammen gælder for poserne med Twist. 

Det er et tilbud, man bør tage notist af. I hvert fald hvis man gerne vil spare penge på sin chokolade. Et opslag på pris-sammenlignings-sitet PriceRunner viser nemlig, at det er et tilbud, som er værd at køre en omvej for. 

Normalt skal man nemlig have nogle flere penge op af pungen, hvis man vil have en eller flere Marabou-plader med hjem, inden det nye afsnit af Vild med Dans - eller hvad man nu foretrækker som fredagsunderholdning - løber over skærmen. Hvis man besøger Spar i disse dage, slipper man dog som sagt med 20 kroner for 200g chokolade 

KLIK HER OG VEND TILBAGE TIL FORSIDEN