Ville hjælpe sine kone efter tur i Netto: Endte med at få nikket en skalle

09/08/2022

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Et ægtepars tur i Netto endte helt galt. Manden endte nemlig med at forlade forretningen med en flænge i panden.

Mest læste i dag

En kvinde havde besluttet sig for at tage cyklen, da hun skulle købe ind i en nærliggende Netto-forretning.

Da hun havde købt ind, viste det sig dog, at hun alligevel skulle have bilen. Hun havde nemlig fyldt mere i indkøbskurven, end hvad hun kunne have med hjem på sin cykel.

Derfor så hun ingen anden udvej, end at ringe til sin mand, så han kunne komme forbi efter indkøbsvarerne.

Heldigvis for kvinden, valgte hendes mand at tænde bilen, og køre den ned foran indgangen ved Netto på Ringen i Esbjerg, hvor han standsede bil, så parret sammen kunne fylde de mange varer ind i bilens bagagerum.

Ifølge JydskeVestkysten var det dog ikke alle, der mente, at det var en god idé, at de gjorde dette. En mand med en hund reagerede nemlig voldsomt på, at de havde valgt at holde ved indgangen til forretningen.

Ifølge politiet skulle han have råbt bilisten an, og her have sagt, at han ikke kunne holde foran forretningen.

Det var dog slet ikke alt, for den vrede mand mente nemlig, at bilisten havde ramt hans hund, men ifølge politiet er der intet, der indikerer, at der skulle være en sandhed i dette.

Alligevel ville manden ikke stoppe sin truende og frembrusende adfærd overfor ægteparret. Det hjalp heller ikke, at både manden og kvinden flere gange sagde undskyld.

Åbenbart var der ikke noget, der kunne køle ham ned, for til sidst endte han med at nikke bilisten en skalle. Det medførte, at han fik en flænge i panden.

Manden med hunden, der er 39 år gammel, blev dog hurtigt fundet af politiet. Et vidne havde nemlig videooptaget hele episoden, hvilket blev afleveret til politiet, som kunne anholde den aggressive mand blot 20 minutter efter.

Manden er blevet løsladt efter afhøring, hvor han erkendte overfaldet. Desuden har politiet meddelt, at der intet er, der tyder på, at bilisten ramte hans hund. Ifølge JydskeVestkysten kan han se frem til en tur i Byretten i Esbjerg, da han er blevet sigtet for simpel vold.

Anbefalet til dig