Vind 3 måltidskasser fra Aarstiderne

22/9/20 13:15

Henrik Rothenbücher

Foto: Aarstiderne
Test din viden og vind 3 lækre måltidskasser fra Aarstiderne

*Indeholder affiliatelinks

Det er blevet meget populært med måltidskasser i hverdagen, hvor alt maden stort set er blevet forberedt på forhånd.

Forkæl din familie og vind 3 lækre måltidskasser

Du behøver derfor ikke selv tænke på, at du skal ud at handle ind efter en lang arbejdsdag, og du skal slet ikke bøvle med madplaner.

Måltidskasser kan oftest bedst betale sig, hvis man er flere i husholdningen, da det dermed bliver billigere pr. måltid. Hvis du er blandt dem, der har overvejet at anskaffe dig en måltidsboks, så bør du deltage i denne gratis konkurrence, hvor du kan vinde hele tre lækre måltidskasser fra Aarstiderne.

Det eneste du faktisk skal gøre er, at du skal besvare tre spørgsmål om økologi. Derefter vil du deltage i konkurrencen om de 3 lækre måltidskasser.

Deltag gratis i konkurrencen her

Jeg svarede rigtigt på 0 ud af 3 spørgsmål

Vi reklamerer naturligvis ikke for konkurrencer, som vi ikke selv kan stå inde for. Derfor testede vi selv konkurrencen fra Aarstiderne, og her måtte undertegnede se sig slået på siden viden om økologi.

I alt blev alle tre spørgsmål besvaret forkert, men heldigvis så afholder det mig ikke fra, at jeg fortsat har en chance for at vinde konkurrencen.

Efter hvert spørgsmål får man det rette svar, og når man har besvaret de tre spørgsmål, vil man automatisk kunne deltage i konkurrencen. Du behøver derfor ikke være den skarpeste til økologi, for at vinde 3 lækre måltidskasser fra Aarstiderne.

Se om du har held til at vinde 3 måltidskasser fra Aarstiderne her