Vind den nye Toyota Yaris Hybrid til en værdi af over 220.000 kroner

Af: Julie Møller

|

09/06/2020

Nyheder
Vind den nye Toyota Yaris Hybrid til en værdi af over 220.000 kroner. Foto: Shutterstock
En spritny bil - det lyder ikke dumt vel? Toyota giver dig chancen lige her for at vinde den nye Toyota Yaris Hybrid, der er propfyldt med ekstraudstyr og har en værdi af over 220.000 kr.

Mest læste i dag

Det eneste, du skal gøre, for at være med i konkurrencen, er at skrive dig op til Toyotas nyhedsbrev, det kan da ikke være mere simpelt. 

Udover den lækre bil, så er du også med i konkurrencen om lækre ugepræmier, såsom en MacBook Air, gavekort til Magasin på 10.000 kroner eller et skønt spa-ophold. 

Du skal blot tilmelde dig Toyotas nyhedsbrev her, og så er du automatisk med i konkurrencen.

Du kan være med i konkurrencen helt frem til den 23. juni 2020, men vil du have chancen for de lækre ugepræmier, så skal du skynde dig at skrive dig op her.

Vind den helt nye Yaris Hybrid

Du kan vinde en helt særlig variant af den helt nye Yaris Hybrid, nemlig Yaris Hybrid H3 Premier Edition, og bliv blandt de første til at køre afsted i den helt nye Yaris-model.

Yaris Hybrid er ledningsfri og skal derfor aldrig lades op. Den nye tre-cylindrede 1.5-liters hybridmotor, gør den nye Yaris endnu mere responsiv og effektiv.

Vind en Yaris Hybrid til en værdi af +220.000 kr. - klik her

Ud over et endnu mere sporty og frisk design, kommer den nye Yaris med Toyotas sikkerhedssystem, Toyota Safety Sense, som standard.

Du skal  som sagt blot tilmelde dig Toyotas nyhedsbrev, og så er du automatisk med i konkurrencen, hvor du kan vinde en Yaris Hybrid til en værdi af +220.000 kr., og samtidig deltager du i konkurrencen om de lækre ugepræmier såsom et lækkert SPA-ophold (værdi: 6.000 kr.), gavekort til Magasin på 10.000 kr og en Macbook Air (værdi: 9.750 kr).

Deltag i konkurrencen lige her

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig