Vind et fantastisk hotelophold: Vælg mellem 350 forskellige destinationer

11/6/20 13:30

Julie Møller

Foto: Shutterstock
Hvem kunne ikke godt tænke sig et par dages luksus på et fantastisk hotelophold? Lige nu kan du vinde et hotel & kroophold, hvor du kan vælge mellem 350 skønne destinationer.

Vi er nok mange, der drømmer om weekendophold og ferier i denne tid. Derfor er denne konkurrence perfekt! Du kan nemlig vinde et dejligt hotel & kro-ophold for to personer. 

Vind et hotel og kroophold - klik her

Det eneste du skal gøre for at have mulighed for at vinde et hotelophold, er at gå ind og skrabe et skrabelod på it-sikkerhedsvirksomheden Northguards hjemmeside. 

Det er gratis at deltage

Nu har du chancen for at vinde et lækkert hotel og kroophold for 2 personer. Alt du skal gøre er at deltage i skrabespillet og krydse fingre for at du er den heldige vinder. Det koster ikke noget at deltage i konkurrencen fra Northguard. I forbindelse med dit skrabelod, giver du dine personlige oplysninger, så Northguard har mulighed for at kontakte dig.

Skrab og vind et hotelophold her

Northguard er en virksomhed der hjælpe private og virksomheder med sikkerhed på internettet. De hjælper dig med at få et tryg og sikker oplevelse, når du surfer rundt på nettet.

Hvis du ønsker mere sikkerhed og færre ubudne gæster på din computer, så kan du overveje at kigge på nogle af de produkter og services, som Northguard tilbyder.

Frit valg mellem 350 destinationer i Danmark

Præmien inkluderer overnatning for 2 personer samt morgenmad, og der kan frit vælges mellem 350 destinationer i Danmark. Konkurrencen slutter den 30. juni 2020, så skynd dig ind og deltag.

Vind en skøn ferie lige her