Vinder 19 millioner i Føtex

14/3/22 05:23

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
En tur i Føtex kan åbenbart ende på mange måder.

Førstepræmiepuljen i Lotto er steget og steget de sidste par uger, men nu blev det endelig tid til at finde en vinder. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Det eneste der skulle til for at snuppe den store pulje på 19 millioner kroner, det var syv helt rigtige tal. Det fandt en midtjyde ud af på den rigtig gode måde. 

Den heldige midtjyde købte nemlig en kupon med akkurat de tal hos vores forhandler Shell Ryomgaard i Syddjurs Kommune. Vi skal helt tilbage til 2019, for at finde en tidligere vinder fra samme kommune, som dengang vandt Millionærgarantien i Lotto. Vinderen kan dermed nyde foråret med svimlende 19 millioner skattefri kroner på kontoen. 

Faktisk blev det til hele tre nye millionærer ved lørdagens Lotto trækning. For vanen tro skal der findes to vindere af Millionærgarantien, når der hver lørdag bliver trukket lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker.

Den ene vinder af Millionærgarantien havde købt sin kupon hos Føtex Vesterbro i Odense Kommune, mens den anden vinder spillede med fra Aalborg Kommune, og havde købt sin kupon hos Føtex Food Hasseris. 

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men vi ønsker dem et stort tillykke.

Vindertal:10, 17, 18, 21, 30, 34, 36

Tillægstal:15