Virksomhed med bæredygtigt Black Friday tilbud: Gør godt for miljøet

20/11/2023

Mie M.B

Foto: Shutterstock
Grøn virksomhed til kamp mod brug-og-smid væk

Mest læste i dag

I kølvandet på den stigende tendens til overforbrug og elektronikskrald på Black Friday har Mentech, som er førende inden for autoriserede elektronikreparationer med autoriseringer i nogle af de største mærker, besluttet at påtage sig ansvaret for at mindske elektronisk affald og opfordre til en mere bæredygtig forbrugskultur. Det skriver de i en pressemeddelelse.

I et forsøg på at adressere de udfordringer, som overforbruget af elektronik på Black Friday medfører, lancerer Mentech en helt unik kampagne, som ikke er set tidligere, der tilbyder 20% rabat på alle elektronikreparationer. Tilbuddet gælder for nyoprettede sager den 24. november, som er den dag Black Friday falder i år. Denne initiativrige kampagne er designet til at opmuntre forbrugerne til at overveje reparation som et ansvarligt og økonomisk alternativ til at erstatte deres elektroniske enheder.

Kampen mod elektronikaffald

Mentech er dedikeret til at reducere elektronisk affald og det gør de med autoriserede reparationer af forbrugerelektronik. Denne kampagne er ikke kun en fordel for miljøet, men også en mulighed for forbrugerne at spare penge og forlænge levetiden for deres elskede enheder. Mentech begrunder deres valg af dette tilbud med at sige:

”Vi mener at det er vigtigt at forlænge levetiden på elektronik. Det er derfor vi denne Black Friday tilbyder 20% på alle reparationer. Som et autoriseret serviceværksted er det vigtigt for os at sætte et godt eksempel.”

Det helt vilde tilbud på 20% hos Mentech er et nyt koncept, som ikke er set særligt tit hos autoriserede serviceværksteder. Mentech udtrykker derfor en utroligt stor glæde og spændinger over dette års Black Friday.

Anbefalet til dig